Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rám támadt. Mit jelent ez az...

Rám támadt. Mit jelent ez az álom? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is leírom a helyszínt. Még ott történt ahol felnőttem, de 7 éves koromba elköltöztünk onnan (szüleim válása).

Azóta is csak évente egyszer járok oda. Most 15 vagyok, 1 hónap múlva 16.

Úgy kezdődik, hogy lassan megyek biciglivel, 2 olyan uncsi tesómmal akikkel mindig távol voltunk. Sose tartottuk a kapcsolatot. Külvárosba voltunk, ahol mamám lakik, földes utak, olyan mint egy tanya 15-20 házzal. Ott lakik egy idős ember aki már kimenni se tud, csak az ágyban fekszik. Jó pár éve még ennek a 2 uncsi tesóm nővérük, (velem egy idős) mindig bejárogatott hozzá és mindenki tudta nélkül és pénzt lopott.

Na mostmár tényleg kezdem!

Biciglivel lassan mentem 2 unoka tesóm mellett. Elmentünk ennek az idős bácsi háza előtt. Ők hirtelen beugrottak a kerítésen az udvarába. (Mindig ilyen rosszak voltak). Gondoltam megyek tovább a többi uncsi tesót megnézem mert pár házzal laktak odébb. Elmegyek a ház előtt és az idős bácsi kint állt. Elmentem mellette. Pár méter múlva a bicigliről néztem hátra, hogy megindult felém. Oda szóltam "Jó estét" semmi válasz. Mentem tovább, látom még mindig jön utánam. Megint szóltam "jó estét". Semmi. Megálltam és mondani szerettem volna, hogy látta-e, hogy az a két gyerek bemászott az udvarába. "Látta, hogy az a 2..." előkapott egy kést. Megijedtem és a biciglit ráborítottam, szúrt volna, de valahogy kikaptam a kezébő a kést. Nem vagyok benne biztos de mintha egy fegyver is lett volna. Nem nagyon láttam mert sötét volt. Párat hára léptem, majd felébredtem.

Ennyi. Hozzá tenném, hogy lefekvés előtt the walking dead-et néztem. Lehet az miatt álmodtam ezt? Vagy mit jelenthet?

2015. okt. 28. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy egy olyan emberről álmodtál, akiről tudod, hogy meglopták? Ha igen, akkor az álmodat okozhatta bűntudat, szégyen, amit a tolvaj illető helyett is érzel. Sajnálod a bácsit, aki nem tudta megvédeni magát, ezért került ő álmodban olyan helyzetbe, hogy megvédte magát. Az álom erőszakossága jöhetett a Walking Dead miatt, de alapvetően az ember miatt érzett sajnálatod és a szituáció miatti lelkiismeret-furdalásod okozhatta az álmot.
2015. okt. 28. 11:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Mikor ez történt akkor nem éreztem bűntudatot, mert nem én tettem...

Az akkor még 12-13 éves unkatestvérem azt mondta nekünk, hogy segít neki takarítani, kaját csinálni stb. És kijött 1 szatyor 200 forintossal. Nyilván nem hittük el hogy dolgozott nálla. Meg volt az idős bácsinak, ápolónője aki elég sűrűn vele volt. Az álmomba elég fitnek tűnt ahhoz képest mint amilyen valójában.

Nem gondoltam volna, hogy ennyi év után álmodhatok erről. Amúgy lehet, hogy már nem is él... ki tudja

2015. okt. 28. 11:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Meg mást is álmodtam. Lehet össze függ a kettő.

Az álmodtam, hogy valamiért elkéstem az iskolából. Nagyon féltem, mert elég sok a hiányzásom. Valami olyasmire emlékszek, hogy a tanárom is benne volt. Segített bevinni az iskolába... száguldoztunk a kocsiba. Majd tök lazán meg állt venni valami kaját. Közben megjelent 2 személy akivel együtt utaztam kocsival Angliába. (Egy anyuka és 8 éves kisfia) ők is késésbe voltak. Valami ilyesmi volt. Az egész a késés-ről szólt.

2015. okt. 28. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy Lucifer
2015. okt. 28. 14:50
 5/5 A kérdező kommentje:
??
2015. okt. 28. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!