Mit jelenthetett ez a fura álom, szemekkel kapcsolatban?
Először is, olvasgattam és találtam 1 olyat, hogy a szem az álmokban a perspektívánkat is jelentheti, amivel a külvilágot szemléljük, ez alapján próbáltam fejtegetni, hogy mit is jelenthetett az álmom és 1 konkrét elképzelésem van, amit a végén leírok, de a ti véleményetek is érdekel.
Tehát, az álmom a következő volt:
A fürdőszobámban voltam, beálltam a tükör elé és akkor vettem észre, hogy nem 2, hanem 4 szemem van.Volt egy bal szemem és a jobb szemem helyén háromszög alakban 3 szemem volt.Mintha valami elbaszott szörny lettem volna.Aztán amikor sikerült elfogadnom magamat, akkor ez a háromszög alakzatban elhelyezkedő 3 szemem eltűnt és újra 2 szemem volt.
Én erre jutottam és ezzel kapcsolatban kéne a véleményetek:
Perspektívából kiindulva a szemek elhelyezkedése szerintem azt jelenthette, hogy nincsen harmóniában a bal és jobb agyféltekés "gondolkodásom" (nem találtam rá megfelelő szót) erre a jobb oldalt található 3 szemből következtettem, mert 3>1, ezért a 3 szemen keresztül tágabb az a perspektíva, amivel a környezetet látom.
UI: Nem hiszek ezekben az ezoterikus dolgokban, az álomfejtést nem ebbe a témakörbe kötném, de mivel mai napig nem tudni, hogy miért is álmodunk, ezért kénytelen voltam ide feltenni a kérdést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!