Mit jelent ha álmomban megmentek egy kisbabát?
Figyelt kérdés
Àlmomban megmentettem egy kisbabàt egy vizesàrokbòl,a hasàra fektettem ès ütögettem òvatosan,hogy kiköpje azt a vizet amit fèlrenyelhetett. Majd elkezdtem őrülten sìrni. Gondolom ìgy jött ki a stressz. Van valami jelentèse ennek az àlomnak?2015. szept. 30. 11:05
1/7 anonim válasza:
Gyereket szeretnél, úgy hogy rajtad kívül más nem, ezért kell "megmenteni"... az álmok a vágyak világa.
2/7 anonim válasza:
A csecsemő az új élet, és az új élet reménysége. Egy új lehetőség, nagy lehetőség esélye. Ha megmented, az azt jelenti, hogy egy nagy lehetőség, ami számodra most lehetséges, válságba került, majdnem elvesztetted, de megmentetted, idejében rájöttél, vagy még van esélyed rájönni, hogy megmentheted. A sírás a felismerésből, vagy a szánalomból is fakadhat, amit az ártatlan, és új élet ilyen veszélyeztetése kivált.
3/7 anonim válasza:
A körülmények miatt egy álmodról, tervedről majdnem le kellett mondjál, de most, az utolsó pillanatban is lehetőség van a megvalósítására. Vagy éppen ez történik.
Egyéb síkon: abortusz lehetősége, vagy egy régebbi abortusz miatti lelki fájdalom.
6/7 anonim válasza:
kiállsz magadért, vagy valakiért, vagy valami új dologért amire nemrég jöttél rá. sirás itt változást jelent sztem
7/7 anonim válasza:
Babaval nem jó! En, ha babaval álmodom mindig beteg leszek. Betegseget jelent.
A viz pedig attol függ milyen. Milyen volt,koszos,tiszta? Ha koszos az rosszat jelent, ha tiszta jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!