Hogyan lehetséges az, hogy álmomban kutya voltam?
Álmomban volt társam és egy közös utódunk is.
Havas hegy tetőn sétàltunk ,minden hófehér volt és akkor hìrtelen egy szarvas szaladt felénk , hatalmas aggancsai voltak megtorpant előttünk és akkor észrevettem ,hogy egy falka farkas rohan felénk tudtam , hogy minket akarnak bàntani . A szarvas mutatta az utat vele szaladtunk , de egyszer csak elfogyott az út ugrottunk a nagy semmibe ...ugràs közben néztem a kicsit és észrevettem , hogy ahogy ugrott megcsúszott . Nagyon féltettem őt ....felébredtem egyből.
Tudja esetleg valaki, hogy mit jelent ez az àlom?
Álmodban előjött az ősi ösztönöd, amit a második agykéreg hordoz.
Minden fehér volt körülötted: egy új hely, új helyzet, ahol még ismeretlen vagy. Ez lehet új iskola, új munkahely, de új szerelem is.
A szarvas nagy agancsokkal jelez egy tapasztalt, megbízható vezetőt, feltehetőleg férfi az illető.
A farkasok azok a személyek, akik el akarnak tántorítani attól, hogy elérd itt a célt, nem feltétlenül ellenségeid, inkább azt akarnák, hogy velük tarts, mondjuk szórakozni, kocsmázni, stb.
Az, hogy kutya voltál álmodban, és társad is volt, akivel utódaid lettek, azt jelenti, hogy párt nem a társadalmi elvárásokbnak megfelelően, hanem ösztönből fogsz választani (egyébként, hogy boldog legyél, így helyes)
A semmibe való ugrás pedig azt jelenti, hogy a döntés ebben az új helyzetben egyedül rajtad áll: követed-e a szarvast, vagy lesüllyedsz a farkasok szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!