Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Àlmomban kardpárbajt...

Byakko kérdése:

Àlmomban kardpárbajt vívtam. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Àlmomban kovàcsoltam egy kardot utàna kardpàrbajt vívtam

#kard #álom #kardharc #kardpàrbaj
2015. júl. 27. 00:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Kivel és miért párbajoztál? Mit éreztél?

Azt jelenti, hogy az út melyen haladsz, mások útjába fog állni. De te választtad a csatát.

2015. júl. 27. 00:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen kard volt?
2015. júl. 27. 09:04
 3/6 Legoman ***** válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy ha valami az utadba áll életed és célod elérése közben, te neked mindig van időd felkészülni arra, hogy megküzdj vele.
2015. júl. 27. 09:22
 4/6 anonim válasza:
Milyen karddal harcoltál? Ismerted azt akivel hadba voltál?
2015. júl. 27. 12:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Egy koromfekete egykezes egyedi kard volt akivel harcoltam nem láttam csak a karját
2015. júl. 28. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Koromfekete, egykezes kard: koromfekete szín jelzi, hogy valamit változtatni szeretnél az életedben, és még az se biztos, hogy az a dolog, amit akarsz helyes lenne-e.

Az, hogy a kard egykezes, jelzi, hogy ebben a vitában nem veted bele magad, a teljes erőddel, lehet, hogy kicsit túlbecsülöd a a saját képességeidet vagy más miatt nem koncentrálsz rá eléggé.

Az meg, hogy nem látod az ellenfeledet, csak a karját, jelzi azt, hogy konkrétan nincs is, akivel szembesülj, vagy egyszerre több emberrel is csatáznod kéne, hogy elérd as célod. Lehet, hogy pont a mostani politikai rendszerrel nem vagy elégedett.

2016. jan. 5. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!