Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Àlmomban kiesett az...

Àlmomban kiesett az összes fogam és láttam saját vérem. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Szinte minden dogam kiesett nem egyszerre, hanem egymás után. Mindegyik nagyon vérzett, mint orrvérzés esetén vérzünk. Láttam saját vérem, fogam és annak helyét. Ugy tudom sokat jelent, ha saját vérünket látjuk vagy foggal álmodunk. Köszönöm

2013. febr. 19. 06:40
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
A foghullás a megcsalástól való félelmet jelentí
2013. febr. 19. 07:01
 2/8 anonim ***** válasza:
2013. febr. 19. 07:34
 3/8 anonim ***** válasza:
azt hogy rosszak a fogaid
2013. febr. 19. 07:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen félelem, szorongás. A fogak kiesése elég tipikus álom, de hogy mitől félsz, vagy mi nyomaszt, az ennyiből nem derül ki.
2013. febr. 19. 11:46
 5/8 Kései Sirató ***** válasza:
48%

Hasonló álmom volt, egyesével hulltak ki a fogaim és a szájpadlásom is jött ki darabokban, vérben. Álmomban a barátom (szerelemm) is mellettem volt, de nem tudott segíteni.

Ekkor sokféle álmoskönyven azt olvastam, közeli hozzátartozó halála vagy komoly betegsége..

Két héttel később a pasimat súlyos baleset érte és majdnem meghalt, Rengeteg vért vesztett, többször megműtötték, most már jól van.

Figyelj oda a családtagjaidra, szeretteidre!

2013. febr. 19. 13:26
 6/8 Vadkan01 ***** válasza:
0%
Cigányok fognak megverni.
2013. febr. 19. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem lesz semmi baja a hozzátartozóinak, ne beszéljünk már hülyeségeket légyszíves.. A fogak kihullása egy gyakori álom, nekem is rendszeresen van (mindenki jól van körülöttem amúgy), ahogy előttem is leírták, ez a szorongást fejezi ki.
2013. febr. 20. 04:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Utána jártam és szakember mondta, hogy ezen álmok jelentése, nem halállal vagy pénzveszteséggel kapcsolatosak, hanem egyfajta szorongással, mely az emberi kapcsolatokban való önérvényesítés hiányát jelenti. Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 20. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!