Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Saját koponyájában járt már...

Maczilány kérdése:

Saját koponyájában járt már valaki?

Figyelt kérdés

Nemrég azt álmodtam, hogy besétáltam a saját fejemben a halántékomnál. Hatalmas élmény volt számomra. Még akkor is ha bizarrul hangzik. Végig, mint egy megfigyelő úgy tudtam közlekedni. Több emelet volt és minden emeleten én voltam ott de másképp.

Volt olyan emelet, ahol agyon sovány voltam , és menni is alig bírtam, Csak néztem ahogy ott sorvadok...

Egy másikon pedig igencsak kövér voltam és rohangáltam fel s alá és egy csomó minden félbe volt hagyva körülöttem és hol ehhez, hol ahhoz rohantam kicsit tenni venni rajta...

De volt egy ami igazán rémisztően hatott rám.

Volt egy teljesen sötét szoba és ott egy hatalmas fekete lepelben álltam és pont olyan voltam mint én. Se nem kisebb e nem nagyobb. Egyszóval én voltam ott..

Amikor "hozzámértem" jég hideg volt a "kezem".

Akkor ébredtem fel amikor már annyira szorosan fontam a saját nyakam körbe hogy levegőt sem kaptam...

Ijesztő volt mégis nagyon Informatív, de kíváncsi lennék külső meglátásokra is.

2012. dec. 26. 11:31
 1/2 anonim válasza:

Egyszer én is álmodtam hasonlót, bár nekem nem agy volt, csak egy ház, ahol az emlékeim voltak.

Fentről indultam, ahol a kellemes emlékek voltak, és ahogy jutottam egyre lejjebb, úgy jöttek az egyre rosszabb emlékek.

Mondanom se kell, annyira nem élveztem, főleg amikor leértem a pincébe.

Szörnyű látvány fogadott! Egy sötét szoba közepén ült kopaszodó, de még húszas éveiben járó énem, és a számítógépén valami rózsaszín törpelovakat nézett. Ekkor hirtelen megnyomott egy gombot a billentyűzeten (nem láttam pontosan melyiket, talán az F9 lehetett), és a gép hangos zakatolásba kezdett. Megijedtem, nem is kicsit, de ami ezután történt, az még borzasztóbb volt!

Megjelent a szobában az egyik törpeló, nem a rózsaszín, hanem egy lila unikornis, jövőbeli énem pedig letolta nadrágját, és a ló elkezdte a szarvával rektálisan izgatni! Ettől hamar elmentem, és ezzel egy időben az állat is ürítette a beleit, jövőbeli énem pedig meghempergett benne!

Olyan orrfacsaró volt a bűz, hogy rögtön felébredtem. Szerencsére nem volt semmi nyoma hogy a bűz valós lett volna, viszont egy névjegykártyát találtam a takaróm alatt, amin a következő állt:

Dr. Nagyfi Richárd, elismert Morpheus imitátor és lókötő

A kártya szerint az úriember egy bizonyos magyar honlap tagja, azonban ott csak egy táncoló hidraulikus emelőt találtam, ezért tőletek kérdezném: nem tudjátok hol tudnám elérni?

A többiektől: történt már veletek hasonló?

2012. dec. 27. 00:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon érdekes álom, és ahogy írtad, informatív annak tekintetében, hogy megtudj többet magadról.

Az alakok akiket láttál, a személyiséged, egod, különböző aspektusait jelképezhetik, olyan szerepeket, melyek hangsúlyosan kihatnak az életed negatívabban megélt területeire.

Az, hogy láttad őket, mindenképp pozitívum, de az is kiderül, hogy van még velük dolgod.

2013. jan. 1. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!