Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Mostanában folyton azt álmodom hogy egy hatalmas fehér házban vagyok nagy ablakokkal ahol sok virág van az udvaron.Egy ajtón kijön egy férfi (aki ráadásol nagyon jóképű :D) és arcon csókol majd távozik.

Lehet azért van mert túl későn érek haza?Nemrég keztem el a 9.évfolyamot és heti 9-10 órám van és fáradt vagyok?(Ha számit valamit divattervezőnek megyek és 14 vagyok)

Válaszokat előre is köszönöm

2015. szept. 6. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti szerintem, mind a jóképű férfi, nyitott ablakok és sok virág, hogy vágysz a szerelemre, a szerelemmel járó boldogságra. :)
2015. szept. 6. 22:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Oh :D köszönöm :D
2015. szept. 6. 22:45
 3/3 Ékszerteknős455 válasza:

Szia!

FEHÉR - Megtisztulás; jobbá válás. Fehér fény: belátod egy hibádat.

KERT Szép, ápolt kert: tiszta lelkiismeret, jó kapcsolatteremtési készség. Elhanyagolt, gazos kert: családi szégyen; egy közeli hozzátartozó neked nagyon nem tetszőviselkedése, amit Te szégyellsz. Almáskert: tilosban járás.

2015. okt. 17. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!