Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nem álmodom/emlékszem...

Miért nem álmodom/emlékszem rá SOSE?

Figyelt kérdés
nagyon nagyon ritka ha képes vagyok rá vissza emlékezni rá... nem hiányolom őket de kiváncsilennék mi okozza ezt :D
2015. aug. 31. 16:27
 1/4 Legoman ***** válasza:

Általában az, hogy nem foglalkozol az álmaiddal.

Fejtsd is meg őket, ne csak visszaemlékezz rájuk.

Az ágyban reggel csak ébredj fel, de ne mozdulj meg, ne nyisd ki a szemed, hanem emlékezz vissza az álmodra.

Majd írd le. :)

Nem könnyű, de nekem sikerül. :)

Akarat kérdése az egész.

2015. aug. 31. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:

nem-e?

amúgy nemtudom...én szoktam emlékezni az álmaimra...sőt ha épp álmodok valamit, és előttem van akkor tudom irányítani.

Olyan mintha a hangokat is hallanám. Nem tudom leírni

2015. aug. 31. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Velem történt olyan, hogy álmodtam egy bizonyos valamit.

Éjszaka felébredtem vizelni. Vissza aludtam és folytattam ott az álmot, ahol abbahagytam felkeléskor. És a lényeg!

Hajnalban megint felébredtem, elintéztem a dolgom, aztán 3. elalvás után megint csak ott folytattam az álmom, ahol előtte abbamaradt.

2015. aug. 31. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Nade az álom segít az elme segít a további túlélésben alfa állapotban megkapod a világot összekötő energiától azt amit akarsz tudni
2015. szept. 1. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!