Létezik olyan hogy érzed a fájdalmat álmodban?
Figyelt kérdés
Ma este azt álmodtam, hogy oldalba lőttek, és a golyó bennem maradt, csak feküdtem de nem tudtam mozogni mert minden egyes apró mozdulatnál eszméletlen fájdalmat éreztem. El is tudom képzelni, hogy tényleg ilyen érzés lehet ha meglőnek, mert hihetetlen valóságos volt és a fájdalom is hatalmas2015. aug. 28. 05:06
1/15 anonim válasza:
egyszer álmomban megharapott egy patkány, abban a pillanatban fel is ébredtem, és még éreztem a lábamon a harapás nyomát, gyorsan felkapcsoltam a lámpát, de nem láttam semmit sem, de mégis éreztem a helyét
3/15 anonim válasza:
Egyszer ugrottam le a háztetőről.
NAGYON FÁJT!
4/15 anonim válasza:
Az az érdekes,hogyha én álmodok és történik velem valami, nem érzek fájdalmat.. Sőt, semmit. Jót se érzek. Fura..
5/15 anonim válasza:
Velem is előfordul, bár szerencsére ritkán - a fájdalom is ismerős érzés, miért ne érezhetnéd álmodban? Sőt, sokszor még egy utófájás is megmarad, akár egy-két percig, mindenféle ok nélkül. Minden érzés az agyban dől el, a fájdalom is, ergo fizikai ok nélkül is előfordulhat.
6/15 anonim válasza:
Néha igen. Szerencsére ritkán és akkor is csak enyhén.
7/15 anonim válasza:
Persze, hogy létezik, én annó balszerencsémre azt álmodtam, hogy a zuhanyrózsából sav jön, hát nem volt jó. :D
8/15 anonim válasza:
Volt már, hogy hánytam álmomban, elájultam, rosszul találtam el a labdát és aláfordult a bokám, stb. Ezek egyikét sem tudtam összehozni alvás közbeni ingerekkel, vagyis "valós" alapja szerintem egyiknek sem volt.
9/15 anonim válasza:
Én is éreztem már fájdalmat álmomban.
10/15 anonim válasza:
Szerintem olyankor (bár a fenti példák, pl a savas alapján nem mindig) tényleg valami fájdalominger éri az embert, pl rosszul fekszik, és aköré a fájdalom köré épül egy álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!