Mit jelent, ha álmomban nem érzem a fájdalmat?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz álmom volt. Anyám késsel támadt az egész családra, és harcolnom kellett vele, mert apám aludt, húgom meg épp ébredezett, és meg akartam védeni. Elsősorban rá támadt anyám egy hosszú pengéjű konyhakéssel, de valahogy megakadályoztam. És így engem vett célba, szúrkált felém, én is felé, de nem akartam megsebezni, csak elterelni a figyelmét, amíg tesóm segítséget hív, de ő meg nem akart mozdulni. (egyébként ez jellemző rá) Aztán sok apró késsel dobált meg anyám, éppen csak megszúrtak, nem álltak belém, sok elől kitértem, de semmi fájdalmat nem éreztem azoktól, amik eltaláltak. Aztán végül a naggyal is megszúrt, nem mélyen, de azért az már talált, de semmi fájdalom érzet. Majd mivel látta, hogy nem fáj, elkezdett vagdosni vele, és ezt sem éreztem, de ezután ébredtem fel. Nagyon nyomasztó volt az egész.2015. júl. 24. 07:32
1/5 anonim válasza:
Álmodban csak akkor érzed a fájdalmat, ha tényleges fizikai fájdalmat érzel közben. Például bevered a fejed, vagy elfekszed a karod, esetleg valami más fájdalom van a testedben betegségtől, sérüléstől. teljesen természetes, ha nem érzel fájdalmat álmodban. Tulajdonképpen természetesebb, mint ha érzel.
2/5 anonim válasza:
Első.
Sajnos itt vagyok az elo pelda, hogy lehet erezni fajdalmat, elegeroset, anelkul, hogy megutott volna valaki.
Engem egy ember addig vert, mig el nem ajultam almomban es amikor elajultam, felebredtem.minden verest ereztem, de nyoma nem volt.
Kerdezo:teljesen termeszetes, mint ahogy az elso is mondta, hogy nem erzel fajdalmat.
3/5 anonim válasza:
Én is éreztem már fájdalmat álmomban, de az még ébredés után is megmaradt. Valami fájdalmat váltott ki, talán az álom volt olyan erős hatással, talán a testemben lappangó fájdalom váltott ki álmot, ami nem feltétlen fizikai eredetű volt, nem tudom. De természetes esetben tényleg nem érződik a fájdalom, csak tudod, hogy az ami történt, fájdalmas.
4/5 A kérdező kommentje:
Ezért gondolkodtam el, mert általában érzem a fájdalmat, ami valószínűleg legtöbbször csak annyiból ered, hogy kényelmetlenül fekszem és nyomódik valamim. Amikor nem érzem, akkor tudatában vagyok annak, hogy csak egy álom, viszont ez nagyon élethű volt. (persze valóságban ennyire nem durva a családi helyzetem szerencsére)
2015. júl. 24. 13:39
5/5 anonim válasza:
Nem fogsz megbántódni.
A támadás az ösztönös, érzelmi oldalról jön. A logika, az elvek és a jellem nem fog segiteni, sem pedig a családi szokások (?).
Amúgy azért károd lesz belőle, biztos aggasztónak fog tünni, de nem lesz olyan nehéz.
Lehet valami rosszindulatú lelkiismeret furdalás lesz, kiválthatja bármi (akár mások is vagy valami hiba/pech), de úgyis túl leszel rajta és nem is lesz olyan súlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!