Lehetséges, hogy az álmodban megjelenő karakterek, entitások valós más dimenzióbeli lények?
Több dolgot is fel tudok hozni példaként:
1: álom közben rájövök, hogy álmodok, odamegyek a legközelebbi lányhoz és megcsókolom: védekezzik
2: volt, hogy egy rémálomból egy csapat rángatott ki, jött a rémálom a szörnnyel, erre egy jóbarátom képében szereplő alak a vállamnál fogva elhúzott a jelenetből és csak annyit mondott, hogy "gyere el onnan"
Még a kérdésemre sem volt hajlandó válaszolni, hogy mi volt ez.
3: ma este is, és gyakran élek meg támadásokat az álmomban amiket néha elég brutálisan verek vissza, ma este például egy idegen akart a kocsimban megtámadni egy erdei úton, és konkrétan úgy hajtottam el a kocsival, hogy az idegen testét ledarálta az út, utána elmúlt a rossz érzés. Meg gyakran találkozok ilyesféle támadásokkal amiket persze tudok már kezelni. De ezek most csak a tudatalattim játékai? (az első kettő szerintem cáfolhatná) vagy valós karakterek "valahonnan" ?
Az Asztrál sík a legtágabb sík, és amikor alszik az ember mindig ellátogat az asztrál síkra.
Csak sokan nem emlékeznek rá.
Elképzelhető, hogy az asztrál, de úgy éreztem, hogy vannak fizikai szabályai is, sőt, technológia, gyakran álmodtam futurisztikus környezetről is, ahol békés összhangban volt a civilizáció a természettel.
Az asztrál síkban miért volna szükség repülő autóra, vagy épületekre? Honnan lennének ott kövek, növények, akármi? Ezt lennél szíves, elmagyaráznád? Csak mert nem értem. Persze tudom miről beszélsz, csak nem értem.
Például hogyan volna lehetséges az, hogy van egy utópisztikus civilizáció mondjuk saját közlekedési eszközökkel úgy, hogy én közben csak úgy lélekben lebegek ott?..
Az asztrál síkon te vagy az úr, ha tudod már irányítani.
Semmi sem lehetetlen mindaddig, míg az agyad fel nem fogja azt hogy ez lehetetlen, a fizikai síkon.
De ha repülni akarsz akkor repülsz, ha óriás akarsz lenni az leszel, minden lehetséges amit a fantáziád megenged.
Viszont úgy veheted észre hogy az asztrál síkon jársz, hogy a színek sokkal finomabbak.
Hasonlítanak a "dolgok" a fizikai síkon lévőhöz, de ezek sokkal finomabb energiából tevődnek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!