Hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Egyszer régebben volt egy álmom: valamilyen nemzetközi találkozón voltam Prágában. Ott beszélgetni kezdtem egy korombeli fiatal cseh nővel. A valóságban egyetlen szót sem tudok csehül, ott viszont teljesen folyékonyan beszéltem, sőt, még amit ő mondott, azt is olyan szinten értettem meg, mint ha eleve az lenne az anyanyelvem. De ez hogy lehet? És egyáltalán lehet valami jelentősége ennek az álomnak?2015. aug. 25. 18:55
1/4 anonim válasza:
Honnan tudod amúgy, hogy Prágában voltál? Nem csehül beszéltél hanem az agyad generálta nyelvvel(azért értetted.), csak a tudatot így fogta fel mikor felkeltél.
2/4 anonim válasza:
Én gyerek koromban sokat néztem a német szerencsekereket. Egyszer azt álmodtam, hogy én voltam a műsorvezető, németül beszéltem. Mikor felébredtem, pár szóra emlékeztem is, de aztán azt is elfelejtettem.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom. Emlékszem, még álmomban is az a tudat volt bennem, hogy csehül beszélek, és a nő is! :/
2015. aug. 27. 23:00
4/4 anonim válasza:
Szia!
Hasonló álmom nekem is volt, annyi különbséggel, hogy én angolul beszélgettem valakivel és tudok is angolul beszélgetni, viszont eddig álmomban mindig magyarul beszéltem csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!