Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehetséges ezt megálmodni?

ITrEnDeX kérdése:

Lehetséges ezt megálmodni?

Figyelt kérdés

A Five Nights at Freddy's megjelenése előtt valamikor azt álmodtam, hogy egy ember elkészít egy olyan játékot amiben ilyen robotok vannak és világszerte híres arról, hogy ijesztő. Először nem értettem, hogy ez mi lehet, de amikor megjelent a játék, megijedtem és egy kicsit paráztam is, ugyanis amikor játszottam meg amikor videótnéztem róla akkor felismertem a szereplőket. Azóta eléggé parázom ettől az egész sztoritól, de azért itt rákérdezek. Ha valaki tud valami ilyesmiről az írja meg.

U.I.:Mást is álmodtam már meg így hasonlóan.

2015. aug. 13. 19:02
 1/5 anonim válasza:
Szerintem lehetséges, ugyanis régen én is álmodtam egy igen híres film 3.részének az egyik jelenetével, pár év múlva megjelent a film, és lám pont az a jelent volt, mint amit álmodtam, ezért erős emlékként meg is maradt bennem. Azért kíváncsi vagyok mások, hogy vélekednek erről!
2015. aug. 13. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért nem nyúltad le az ötleteket, és csináltad meg a játékot?

Lenne egy halom pénzed.

2015. aug. 13. 20:43
 3/5 Ozmium42 ***** válasza:
Megálmodtad, tehát lehetséges. Amit nem lehet megálmodni, azt nem álmodod meg.
2015. aug. 14. 00:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ozmium42-nek igaza van, kiegészítve azzal, hogy a lehetetlent is lehetséges megálmodni!
2015. aug. 14. 05:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is sokmindent megálmodtam előre.
2015. aug. 14. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!