Hogy tudnám megálmodni az ötös lottó öt nyerő számait?
Figyelt kérdés
Hallotam már olyant hogy egy férfi megálmodta a nyerő számokat és valóra váltak.énis megszeretném álmodni mert meg szeretném nyerni az ötös lottó főnyereményét mit kellene csinálnom pl este szertartást végezek az ágyam körül?2013. jún. 1. 16:21
1/9 anonim válasza:
1. Ilyen nem létezik, akármit is hallottál, az kacsa.
2. Tegyük fel, hogy tudom, hogyan tudnád megálmodni. Miért mondanám el?
2/9 anonim válasza:
Figyu, szerinted ha (és ez egy nagyon nagy HA)lenne olyan ember, aki meg tudná álmodni a nyerőszámokat, az nem szépen csöndben megnyerné a főnyereményt magának, hanem elmondaná neked, hogy hogyan kell ?! Továbbá javaslom, hogy ne szertartást végezz az ágyad körül, hanem a helyesírási szótárat tanulmányozd. Az a lottó megnyerésében nem segít, de abban biztosan, hogy az emberek ne a helyesírásod és a hiszékenységed, hanem csak a hiszékenységed miatt nézzenek hülyének.
3/9 anonim válasza:
nagyszüleimnek kétszer bejött...
így már nem itthonról kell a gyakori kérdésekre írkálni, hanem a francia riviérákról írok,és élvezem a tengerpart előnyeit nyáron, lányok, szórakozás, koktélok.
további szép napot mindenkinek, és szebb jövőt!
4/9 anonim válasza:
Ez hülyeség. Van az a jövendőmondó az rtl-en meg a tv2-ben, és egyszer megkérdezték valamelyiktől, hogyha te látsz a jövőbe, akkor miért nem szerzed meg magadnak a lottó ötöst, és utazol el és kezdesz egy új életet? Erre a válasz: ilyet nem tehetek, nem élhetek vissza a képességeimmel.. Hát ha nekem ilyen képességem lenne ( ami persze lehetetlen, mert egy embernek sincs) de én biztos, hogy kihasználnám, akárki akármit mond, úgyhogy saját magát buktatta le. A kérdésre visszatérve én egyszer megálmodtam számokat, csak elfelejtettem 3-at az 5ből, így nem tippeltem meg, viszont az a kettő sem volt benne a nyerőszámok között. Ha nagyon számokkal akarsz álmodni, akkor esetleg javaslom, hogy este kezdj valami olyat, játszál számokkal, nekem sokszor bejött már, hogy amit este csinálok, az álmomban visszaköszön..
5/9 anonim válasza:
azt mesélték a nagyszüleim, h álmában az öregapám a lottóhúzást látta,és mikor reggel felkelt akkor is a szeme előtt voltak a számok, ment is gyorsan és feladta, majd a többit leírtam...
6/9 anonim válasza:
Hát szerintem hanyagold az ilyesmiket... egyrészt mert lesznek olyanok akik nagyon hülyének fognak nézni miatta, másrészt tök értelmetlen. És viccen kívül elég sok pénzről van szó igaz, de a lottó megnyerésére NINCSENEK módszerek. Akik ezt mondják tuti hazudnak. Ami ehhez kell az a piszok nagy SZERENCSE, és KITARTÁS.
7/9 anonim válasza:
Ha meg lehetne álmodni a számokat akkor már a fél ország milliárdos lenne. :D
8/9 anonim válasza:
Fenét. Senki se lenne milliárdos, hisz senki sem venne lottót, csak amikor megálmodta a számokat. Márpedig a nyeremény a bevétel függvénye, tehát aki megütné a főnyereményt, alig kapná vissza a szelvény árát.
9/9 anonim válasza:
Mostanában minden nap lottóhúzást álmodok, de reggel, mikor felébredek, már nem emlékszem a számokra amiket kihúztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!