Mit jelent ha valakiről minden este álmodunk?
Figyelt kérdés
Már nagyon kiváncsi vagyok erre.
Egyfolytába ugyan arról a személyről álmodok este , ez mit jelent?
2015. aug. 25. 12:47
1/7 anonim válasza:
én általában arrol szoktam álmodni,aki a közelmúltban mély nyomot hagyottt bennem. tehát pl megcsókolt vagy megbántott vagy ilyesmi. Attol függ hogy milyen viszonyban vagy azzal akivel álmodtál
2/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen az álmok a történéseket dolgozzák fel.Így valószínű hogy arra a személyre sokat gondolsz nap mint nap.Lehet az mert hiányzik , vagy mint az első írta , mély nyomot hagyott benned.
Az agyad így próbálja feldolgozni ami történt veled.
Le tudnád írni , hogy azzal a személyel milyen kapcsolatba vagy?
3/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy fontos neked. Vagy legalábbis okot adott rá, hogy gondolj rá. Ezért álmodsz is róla, főleg olyanokat, amiket elképzelsz, vagy amilyennek látod.
4/7 anonim válasza:
3-as vagyok, nekem is van egy ilyen személy... Csak tudat alatt gondolok rá, én majdnem azt hiszem elfelejtettem, erre megjelenik az álmomban... Már nem olyan gyakran, régebben gyakrabban.
5/7 anonim válasza:
Szerintem van valamilyen befejezetlen/kimondatlan beszélgetésed, vagy rendezetlen ügyed vele, amit álmodban akarsz megoldani. De nyilván, amíg a valóságban is meg nem teszed, nem oldódik meg, ezért újra és újra előjön.
6/7 anonim válasza:
utolsó válaszoló, 3-as vagyok.
nekem pont ilyen esetem van. le nem rendezett beszélgetés. és álmomban nem történik semmi olyan ami utalna arra hogy én meg akarom vele beszélni, csak érzem a nyomást hogy kéne. de semmi olyan nem történik, hogy beszélgetés kezdődne vagy ilyesmi.
múlt éjjel is vele álmodtam... kikészülök
7/7 anonim válasza:
Kedves 3-as. Attól, hogy magában az álomban nem indul el beszélgetés, még lehet, hogy te magad szükségét érzed. Amikor álmodsz, csak a tested alszik, te aktív maradsz, ezért vannak az álmok. Nagyon sokszor ilyenkor akar az ember megoldani problémákat, megszabadulni rossz érzésektől...stb. Ha ez sikerül álomban, utána még mindig ott a csalódás ébredéskor, hogy ez csak álom volt, és a probléma még mindig létezik. Ezért kell a valóságban is cselekedni. Ha lezárod a dolgot ébren, nem fog többé előjönni álmodban. Persze olyan is lehet, hogy egy elhunyt személlyel álmodik valaki, mert életében nem mondott el neki valamit. Ilyenkor nehezebb ezt megoldani, de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!