Ő lehet a titok nyitja?
Figyelt kérdés
Több dolgot is álmodtam az éjjel, de volt egy nagyon érdekes. Volt benne egy lány, akivel a valóságba még soha nem találkoztam személyesen, pedig próbáltam sokszor. Egy hang azt súgta, hogy ő a bizonyíték rá, hogy a világ nem valódi. Mondtam neki, hogy délután beszélni szeretnék vele, ő azt mondta oké. De felébredtem. A baj az, hogy már soha nem fogok vele találkozni...2015. aug. 25. 12:22
11/11 anonim válasza:
Haragszik rád valamiért, vagy nem akar beszélni veled?
Úgy érzem azért vannak érzelmek a részedről, tehát az álomban nem csupán egy szimbólum lehetett a lány.
Amúgy soha ne mondd hogy soha, Isten útjai kifürkészhetetlenek :P
Az is lehet hogy egy ideig jobb ha "külön" utakon jártok, azaz nem beszéltek, sok kapcsolatban elő szokott fordulni, akár baráti akár egyéb fajta kapcsolódás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!