Az álmomba szerepelt az apukám a nővérem és az anyukám is ,alapból nem volt jó álom ,de a vége még rosszabb volt. Először az első fogam kitört 2 is aztán pedig vérzés nélkül elkezdtem a számból kikotorni a kihullott fogaimat,mert tele volt a szám ,és aztán hullottak ki sorba még öklendeztem is. Nagyon megíjedtem. És most meg rossz érzésem van félek,mert azt olvastam,hogy halált jelent ugye nem? Nyugtassatok meg...
Dehogy jelent halált, az csak babona, én már rengetegszer álmodtam arról, hogy kihullottak a fogaim.
Félelmet jelent, valami miatt szorongsz, vagy döntésképtelen vagy, rámenősebbnek kellene lenned, de erőtlen vagy. Szorongsz? Félsz valamitől?
2015. aug. 22. 14:58
12/16 anonim válasza:
1. vagyok. :D De hát ez az igazság. Meg fogsz halni és ez ellen semmit sem tehetsz. Vagy ha esetleg felfedezted közben az örök élet titkát oszd meg velem is.
2015. aug. 22. 15:34
13/16 Miike válasza:
Utána kell járni, hogy mit mért álmodunk. Az agyad eltárol mindent, ami életed során történt, és álmodban kivetíti. No persze nem ugyanúgy. Továbbá a változások is kiválthatnak rossz, kellemetlen álmokat. Nehéz megfejteni mit miért álmodunk. De hogy halált jelentene, mégis hol olvastad ezt? Legfeljebb egy feltételezés, semmint egy valóságos tény. Az álmod egy korábbi negatív hatás következménye is lehet. De egy álom semmiképpen sem előrejelző.
2015. aug. 22. 15:55
14/16 anonim válasza:
Én már csomószor álmodtam ilyet hogy kiesett a fogam meg letört belőle egy darab, de még eddig senki se halt meg mostanában nálunk, sztem ez hülyeség!
2015. aug. 22. 17:25
15/16 Legoman válasza:
Én is a fogvesztéshez valami számodra fontos és értékes dolog elvesztését tulajdonítom.
Szerintem is ezt jelenti.
De persze a te szimbólumaid lehetnek eltérőek, bár ez szerintem sok embernél ezt jelenti.
A halálhoz pedig semmi köze!
2015. aug. 22. 18:25
16/16 anonim válasza:
Ez egy elég jellemzően szorongásos álom, veszteségtől való félelmet, erőtlenséget, tehetetlenség érzését, attól való félelmet jelenthet, vagy, hogy kicsúsznak a dolgok a kezünk közül, nem tudjuk uralni a sorsunk, vagy az életünk valamelyik területét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!