Mit jelent ez az álom?
A családommal (4-en vagyunk Anya, Apa, a húgom és én.) egy ágy matracán felfelé haladunk a vízesésen. Az úton sokszor felpattan a matrac. Egyszer nagyon magasra repül, mind a négyen leesünk, de máshova. Innentől ők már nincsenek benne az álomban. Én egy tóba zuhanok, ami tele van harcsákkal. Szó szerint tele, hemzsegnek megmozdulni se lehet tőlük. A tavon van egy csónak, így sikerül kimásznom és a partra eveznem a halak között. A csónakból megpillantok egy kis őzikét, ahogy odajön a tóhoz inni. Ekkor egy hatalmas harcsa megeszi.. Vége
Ez most mégis mi?
16 éves vagyok.
Tisztában vagyok vele, de ha egyszer ez volt az álomban.
Mindig azt mondom, hogy én Isten embere vagyok, de most nem mondom. Egy lehetséges megoldás:
Mentek az életben előre, az ágy talán, hogy együttvagytok, szeretitek egymást. (Nem értek a jelképekhez). Sokszor felpattan, nem lesz zökkenőmentes az út. Máshova kerültök, elkeveredtek egymástol. A tenger az népeket jelent, a tó meg talán kis csoportot. A harcsa lehet afrikai, sokan vannak. (afrikaiak csoportja jön európába, most akarnak még 2millióan jönni.Szeptembertől várható.) A csónak valami, vagy valaki segít kiszedni a tömegből, megment. Őzike (mese figura), talán az, hogy még gyerek vagy, és, hogy megeszi a harcsa a mesefigurát: hamar fel fogsz nőni. Ez csak találgatás, ne legyen igazam, sajnálom, hogy válaszoltam. Ölellek. Isten vigyázzon rátok. De mondtam másik topikban is, hogy állítólag műholdon keresztűl sugároznak olyan jeleket, ami rémálmokat, félelmeket gerjeszt az agyban.
Remélem csak rossz álom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!