Ti is félnétek?
"Erre nagyon megijedtünk mert nővérem azt mondta, hogy nagyon nézte amikor kinyitotta a kaput."
Ha a nővéred csinos, akkor ne csodálkozzon hogy megnézik. Hogy az illetők nem voltak szimpatikusak azt megértem.
"szúnyogháló ajtót valaki kinyitotta majd becsapta"
Be volt zárva az ajtó, nem tudott bejönni. Nyugi.
"a harmadik nap meg hallottam zörögni az ajtónkat"
Most vagy képzelődsz vagy a két arc tényleg az emberi intelligencia legalját képviseli. Ha nem vagy biztos a dologban - nem tudom mennyire van megvilágítva a hely - szórj ki valamit (liszt, homok stb) az ajtó elé, amiben másnap láthatod a lábnyomokat ha járt arra valaki. Akár a lábtörlő alá is szórhatod, szerintem akkor is látszana valami halvány nyom ha rálépnek. Ha van lábnyom akkor hívj rendőrt és mondd el hogy éjjelente valaki zaklat benneteket és féltek.
"hogyha a betörő meg is ölne valakit az én lennék mert az én szobám van legközelebb az ajtóhoz"
Cserélj szobát a nővéreddel. Tudom gonosz tanács, de miért csak te vállald az esetleges áldozat szerepét? :) De komolyra fordítva a szót, ha folytatódik a zaklatás, hívjatok rendőrt.
Nem tudom milyen környéken laksz, de esetleg a szomszéd nem tud segíteni? Vagy rokon, ahogy mások is írták. Ha a két kretén rájön hogy néha férfi is van a házban és megjegyezte a pofájukat, akkor jó eséllyel végleg elkotródnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!