TI milyen kinézetű alaktól félnétek?
Figyelt kérdés
Mi legyen rajta? Hogy nézzen ki? Egy szóval, mitől féltek????2014. aug. 19. 22:41
1/13 ksztella válasza:
Halálos Kitérőben vannak olyan alakok,azoktól biztos,hogy mindenki félne :D
2/13 anonim válasza:
Nos,ijesztő nekem az amitől van okom félni,ergo bánthat engem.Akkor legyen magas,de ne legyen azért 2,30,csak úgy magas mint egy átlag férfi plusz.10-20 centi.Az arca kifejezéstelen és rideg,mint a pszichopata hajlamú gyilkosoknáln,aki hidegvérrel kinyír.Vagy nagyon nagyon dühös,olyan igazi eszelős,őrült fej.
3/13 anonim válasza:
Pók? Kígyó?
Illetve a MItől félek-re a válasz: (klausztrofóbia ellentéte) mikor a nagy és üres épületektől félsz!
4/13 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!
2014. aug. 20. 00:00
5/13 anonim válasza:
Én nem attól félek hogy ki hogy nézz ki, mert a látszat csal... Nem mellesleg akkor ijednék meg ha saját magam afféle "gonosz én"-el találkoznák!
6/13 anonim válasza:
Az „alaktalan alaktól” félnék a legjobban. Példáúl az olyan „alakól”, amelyik ilyen érzeteket kelt: valaki van rajtad kívül az üres szobádban és rosszat akar. Persze ez teljesen irracionális-a félelmek többnyire ilyenek-, mivel semmi ilyesmiben nem hiszek.
7/13 anonim válasza:
Attól,ami csurom feketében van és sötét a tekintete.
10/13 anonim válasza:
Anyós minden természetfeletti lényt meghalad :S Kuglófember is zsemle morzsa lenne ha hallaná miket mond az a undorító banya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!