Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Mar reg almodtam..kb fel eve de erdekelne h mit jelenthet...tél volt es este a setaltam haza az utcankon aztan hirtelen a hazunk elott talalom magam de nem bemegyek hanem elindulok az udvarunkra...ekkor egy hofeher farkas ugrik elem de hatalmas volt es nem ijesztoen de vicsorgott ram ( de inkabb gyonyoru volt mint ijeszto) meglatom es elindulok a hazunk iranyaba es akkor az ajtonk elott van a sajat kutyam es o ijesztoen vicsorgott ram... raadasul veres volt a szája..inkabb a sajat kutyanktol ijedtem meg mint a farkastol...ez mit jelenthet ? Elore is koszi#álom;farkas;kutya
2015. aug. 2. 13:24
1/3 anonim válasza:
Szia, ez azt jelenti hogy nem bízol a barátaidban, a saját kutyád a szeretteid/barátaid szimbolizálja mivel véres és félsz tőle ugy érzed rád vicsorog közbe ezt nem úgy kell érteni, a hófarkas pedig az ismeretlen amit inkább csodálsz azokat az embereket szimbolizálja akiket ugyan ismersz de nem a barátaid ismerőseid viszont "többe nézed őket mert mivel nem a barátaid így nincs bizalmatlanság
2/3 egy naaagy fan válasza:
Fehér farkas: új ismerőseid csalódást okoznak
Támadó vicsorgó farkas: lázongás
Saját kutyád ellenséges: igazságtalan voltál valakivel
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! :D
2015. aug. 9. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!