Mit jelent az, hogy álmomba sokkal szebb voltam?
+1
Szerintem is önbizalomhiány. A szép embereket népszerűbbnek látjuk ezért álmodtál arról hogy úgy nézel ki hogy az megkönnyíti számodra a szociális kapcsolatokat.
Lehet olyan? Nekem még soha nem jutott eszembe valakit szebbnek álmodni mint amilyen. Vagy tetszett az illető úgy ahogy van vagy nem, de akkor nem álmodom szebbnek.
Ha szebbnek is álmodnék valakit, akkor is legfeljebb a kisebb szépséghibák hiányát tudom elképzelni, amik a valóságban zavarnak. Ha nagyon másnak álmodnám az illetőt, akkor az már nem ő volna, hanem egy ideál amire ő nem hasonlít eléggé.
Legfeljebb még arra tudok gondolni hogy mondjuk egy édesanya álmodik arról hogy a gyereke szép felnőtt lesz, mert arról álmodik hogy a gyereke sikeres lesz. Vagy azt álmodja hogy olyan mint a valóságban, de határozottabb fellépéssel.
Vagy ilyesmi. Ezek jutottak az eszembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!