Rossz előjel ez az álom?
Arra emlékszem, hogy szemetet vittem a lépcsőházba, a második emeletre, ahol volt egy konténer. A lépcsőházat zárni kellett, nehogy bejöjjenek a bevándorlók. Miután kidobtam a szemetet, azt vettem észre, hogy a lakók figyelnek engem, és egy portás-féle alak követ engem. Azt hitték, hogy terrorista vagyok, vagy ilyesmi. A "portás" utolért amikor próbáltam kinyitni a lépcsőház főbejáratát, hogy kimenjek. Egy kulcscsomó volt nálam és nehéz dolgom volt. Amikor utolért, mondtam neki, hogy nem akarok semmi bajt, és csak azért vagyok itt, hogy a szemetet kidobjam.
Aztán filmszakadás.
Egy erdőben vagyok, ahol bevándorlók mennek valamerre. Tisztul a kép, és a hátsó kertemben vagyok. A bevándorlók özönlenek az udvaromba a hátsó kert felől is, és az utcáról is, mivel elfelejtettem bezárni a kaput. Próbálok szólni magyarul és angolul is, hogy menjenek el, mert az az én házam, de nem mennek. Beszédbe elegyedek az egyikkel, aki mondja, hogy tud angolul, és egy kicsit magyarul is beszél. Mondom neki, hogy tolmácsoljon nekem, de aztán ő sem figyel rám. Közben tüzet raknak az udvaromon. Mondom nekik, hogy hívom a rendőrséget, de nem továbbra sem foglalkoznak velem. Már kezemben a telefon, de akkor lassan elhalad az utcán egy rendőrautó. Intek, hogy jöjjenek ide. De továbbmennek. Futok a kapu felé és látom, hogy megfordulnak a sarkon, és jönnek vissza. Mikor megérkeznek a rendőrök, a bevándorlók futásnak erednek a hátsó kapun át a végtelen mező felé. Az utolsót sikerül lelőni a pisztolynak formázott kezemmel. De nem hal meg. A rendőrök elfogják. Vagy hiperaktív gyerekként, vagy törpenövésű nőstényként jelenik meg. Ezután Lázár vallatja, és a bevándorló bevall mindent. De ezt már nem tudom meg, mert felébredek.
Békés helyen lakom, és nem szeretném, ha olyan hellyé válna, hogy mindent zárni kelljen, és eltakarni, mint Pesten. Azt meg pláne nem szeretném, ha a bevándorlók ellepnék. Nem vagyok rasszista, de annak tartanak, mivel védeni próbálom a hazámat.
Szerintem a média miatt álmodtál ilyesmit. Mint mondtad, tartasz attól, hogy a bevándorlók a személyesteredbe tolakodnak (legalábbis én így értelmezem) emiatt jár ezen az eszed éjjel is.
Előjelnek, jóslatnak nem venném. Csak félelmet tükröz.
Egy állom nem lehet rossz előjel, sőt semmilyen előjel sem, a jövőt nem látod, maximum megteremted.
És tényleg ne nézz annyi tv-t. ;)
Én is azt mondom, hogy a félelmed miatt és a túl sok aggódás miatt álmodsz ilyet.
Szeretnéd megvédeni a házad, de ebben is segíthet az álom. Mert nem csak a félelmed tükrözi, hanem tökéletesen le van benne írva, hogyan védheted meg a házad.
A lényeg, hogy ne vedd teljesen szó szerint.
Már jó ideje nem nézek tévét. Akkor minden nap ilyen hülyeséget álmodnék. De máshonnan tájékozódok, hogy néhol igen aggasztó a helyzet. Magyarországon belül is, csak hogy ne menjünk annyira távolra.
Félni meg szerintem ettől mindenki fél néhány idiótán kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!