Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van egy régebbi álmom, ami...

Van egy régebbi álmom, ami egyfolytában eszembe jut. Mit jelenthet (ett)?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy kint voltam a konyhánkban, aztán mikor bementem onnan a nappaliba, ott volt a kutyánk (most már más a gazdija, mert én és anyu allergiásak voltunk rá). A kutya egész teste liszttel volt befedve, a feje le volt vágva. Szegény kutyusunk kapálózott és nyöszörgött. Ekkor bementem a szobámba, (ami akkor még anyukámék szobája volt) és láttam, hogy apa gépezik, anyu pedig a szék támlájára támaszkodva nézi, mit csinál. Anyától csak annyit kérdeztem: "te voltál?" ő pedig azt válaszolta, igen. Ezt összesen háromszor álmodtam.

2015. júl. 27. 19:22
 1/2 anonim válasza:
Szerintem arrol van szo hogy az a trauma hogy elveszitetted a kutyadat mert allergias vagy ra igy nylvanul meg a tudatod alatt es ayert lattad ugy a kutyadat es azert "csinalta" anyud hogy megvedjen
2015. júl. 27. 19:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy a tudatalattid még mindig nem tudta feldolgozni a kutya elvesztését. Az álmodban anyukád, azért vállalja a felelősséget, mert hiányzik neked a kutya, és lehet, hogy a lelkiismeret is közrejátszik.
2015. júl. 27. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!