Cobra 11 kérdése:
Mit jelent ez az álom? Jó is volt de fura is.
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy, mamáéknál voltunk és ott volt a lány aki tetszik nekem. Beszélgettünk, nevettünk, aztán egyszer csak megcsókolt, ami elég fura mert a való életben nem szoktunk együtt nevetni és beszélni sem. Talán annyit mondtunk egymásnak, hogy "Szia"!2015. júl. 27. 18:06
2/4 A kérdező kommentje:
Elég ritkán találkozunk, az utcán látom néha, mikor megy valahova. Kicsit pletykás, biztos elmondaná a barátnőinek, hogy beszéltem vele
és én abból nem jönnék ki jól. :(
2015. júl. 27. 19:04
3/4 anonim válasza:
legalább próbáld meg, max nemet mond
4/4 anonim válasza:
Szerintem az almod jelentese az hogy tudat alatt vagysz ra. Probalj meg odamenni hozza amikor megy valahova megkerded: Hova sietsz ennyire elkiserhetlek? stb. egy probat meger!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!