Mit jelenthet ez a fura álom?
Ket napja alig tudok aludni. Amikor sikerul, akkor is mindenfele marhasagot es rosszat almodok.
Mara virradora olyan almom is volt, hogy a bal labamra nottek csokeveny ujjak, osszesen 13 labujjam volt, es ereztem, hogy zsibbad, mig a jobb labamra csak egy nott, eszre selehetett venni. A bal labam ugy nezett ki, mint egy darab piros gyomber.
Es volt egy olyan is, hogy volt egy fogam bal oldalt, felul, de kisorlo. Teljesen kilyukadt a kozepe, kilogott belole az inyem, majd koptem egyet, es egy kis kukac jott ki, azt mondta ra egy hang, hogy cseresznyelegy lesz belole. Es akarmikor birizgaltam a fogam, inydarabbal benne vagy kukacot kikopve, fajt.
Kinek van otlete? Koszonom, ha valaszoltok.
Ui.: bocs az ekezethianyert, mobilrol vagyok.
Nekem is ugyanilyen álmom volt.
Szerencsére én megtaláltam rá a gyógymódot.
Először is,kell egy kecske,minek neked kell kiontanod vérét nappalid közepén pontosan Egy vasárnapi nap 13:40-edik percén.
Utána,vérét öntsd be egy rézpohárba.
Utána szerezd meg egy macska 2 bajuszát,azokat rakd bele a pohárba.
Végül,és nem utolsó sorban szombati nap folyamán pontban Délben feküdj bele egy kád Majonézbe és közbe énekeld a Süss fel nap című gyermek dalt. (a Dalt megtalálod az Interneten)
Én se hittem a fülemnek,mikor a jósnő ezt mondta nekem,viszont,amióta teljesítettem ezeket,furcsa álmaim eltűntek.
Áldom az eget,remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!