Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom jelent valamit?...

Ez az álom jelent valamit? Elég fura. (többi lent)

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy személlyel álltunk éppen, és a barátomról beszélgettünk, mire a barátom megejelent és elfutott. Az illető személy azt mondta, hogy ez csak teszt, és azt várja, hogy utána menjek. Utána futottam, és tényleg csak azt várta, hogy utána menjek, mert időközben lelassított. Aztán elkezdett sírni, de olyan nagyon szívszaggató volt, mire megöleltem. Mert hiányzott. Aztán még mindig sírva énekelt valami dalt, amit ő írt. Nem sok maradt meg belőle, talán ennyi: "Csak a te szemeidben van..." Az egész papírra írt szöveg maga nem is volt hosszú, de ismétlődött. Aztán abbahagyta, én meg hozzábújva maradtam. Aztán sikerült elájulnom, de mire felkeltem, nem volt ott, azt hittem, hogy elment és itt hagyott, de szétnéztem és ott volt a kabátja a földön. És amint felnéztem a kabátról visszajött két emberrel a nyomában, mosolyogva, (mintha valami probléma oldódott volna meg végül) két férfivel, akit az előző álmomban is láttam. Az egész álom sok évvel ezelőtt játszódik, kb. 30-50 évvel ezelőtt. Jelent ez valamit, vagy csak én reagálom túl?

2014. márc. 5. 08:34
 1/2 manó1235 ***** válasza:
sztem csak a képzeleted szüleménye a tudat alattid alkotott :) de am ha valami furát álmodsz.. online álomszótárban megtudsz nézni mindent :)
2014. márc. 5. 09:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehetséges. Az online álom szótárakkal viszont annyi a bajom, hogy, ha 3 helyen nézem meg, mind a 3 helyen mást írnak :D de köszönöm a választ :)
2014. márc. 5. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!