Mit jelenthet ez az álom? Elég ijesztő.
A volt barátom nemrég szakított velem, akivel majdnem két évig voltam együtt, és hiába van új barátom, akit nagyon szeretek, elég sokszor az exemről álmodom (bár manapság egyre ritkább). Napközben egyáltalán nem gondolok rá, bár egy-két tárgyról eszembe jutnak az emlékek, de már semmit sem jelentenek, szóval teljesen közömbös minden, mert elég csúnya vége volt a kapcsolatunknak.
Nos a lényeg, hogy tegnap is vele álmodtam, azonban ezúttal azt, hogy meghalt. Az álmomban sírtam a halála miatt, és valószínű, ha most megtudnám, hogy tényleg meghalt, a valóságban is ez történne, hiszen sosem kívánnám a halálát.
Mit jelenthet ez az álom? Próbálgattam találgatni, hogy például most sikerült teljesen feldolgoznom legbelül az egészet, és ezzel a "halállal" zárta le az agyam, de amúgy fogalmam sincs... ötletek?
L/19
Igazából már elvesztettem, úgyhogy emiatt nem lehet félelmem. Nemrég persze, mikor láttam, hogy már eléggé a végefele jár a kapcsolatunk, akkor nagyon féltem. Érzéseim sincsenek már iránta, csak az emlékek jönnek néha vissza, és azok fájnak. Ha most odaállna elém, hogy adjunk még egy esélyt a kapcsolatnak, egyértelműen nemet válaszolnék, tehát ilyesféle érzéseim nincsenek már iránta.
Köszönöm szépen a válaszokat!!
Azt te csak hiszed:)
Hasonlóan vagyok ezzel én is.Álmodok néha a volt barátommal,
akiről úgy gondolom(az eszem azt súgja)hogy már nem szeretem és nem is érdemes foglalkoznom vele.Megmakacsoltam magam, hogy ezt így kell felfogni.De az álmok mást mondanak és az álmok után hiányzik.Rejtett érzések, becsapjuk önmagunkat.Viszont az álmok nem hazudnak.
Lehet, igazad lehet, és csak próbálom magammal elhitetni, mer tudom, mennyire nem úgy viselkedett velem, ahogy kellett volna, szóval nem is érdemes foglalkozni vele.. félreismertem egy embert két éven keresztül.
Neked mennyi ideje tart ez?
Mert bízom abban, hogy egy bizonyos idő után elmúlik ez a furcsa érzés, hogy felejteném/d a francba, de az álmok egyszerűen nem hagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!