Álmodtam ezt vagy a valóság volt?
Figyelt kérdés
Ma reggel olyan 6-7 óra fele valamire felébredtem utána kettőt pislantottam ( tényleg kettőt) és egy kb. 3 méter magas emberkét láttam. Amint megláttam nem tudtam mozogni és egyre kezdtem lemenni az ágyról. És arra ébredtem fel hogy leestem az ágyról.2014. szept. 8. 17:36
1/8 anonim válasza:
Hirtelen ébredésnél gyakorlatilag az agy még nem tudja teljesen irányítani a testet. Ha jobban érdekel ez a téma, akkor Google.
A pislogásnál meg max. káprázott a szemed. - Azért ez inkább reálisabb válasz, mint hogy 3 méteres lények vesznek körbe téged.
2/8 A kérdező kommentje:
Esküszöm jól láttam!
2014. szept. 8. 19:41
3/8 anonim válasza:
Mekkora a szobád belmagassága? A szokásos: 2,80m.
.
Nem álmodtad és nem valóság volt.
Félálomban az agyad játszott veled.
4/8 anonim válasza:
Kérdező, mennyire akarsz elszakadni a realitástól? :D Mert akkor szellem volt. :D Majd azért néha olvasgass az emberi agyról és pszichológiáról :D
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom... De azt garantálom hogy 2 pislantás után láttam azt a 3 méteres valamit és nem tudtam mozogni...
2014. szept. 8. 20:09
6/8 anonim válasza:
Én meg azt tanácsolom neked, hogy válaszaid/kérdéseid előtt, gondolkozz el, hogy reális egy démon vagy sem.
Tessék a válasz a problémádra:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki belinkelte a wikipédia részét! Most már értem bár én 3 méteres embert láttam de az nem jelent semmit...
2014. szept. 9. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!