Mit jelenthet ez a nagyon fura álom?
Tegnap esti álmomban elég fura dolgok történtek. Egy fura helyre kerültem....először egy erődben sétáltunk ilyen iskola sátorozásnak tünt az erdőbe tartotunk valahová..utközbe beszélgetem egy lányal aki megharagudott rám nem rég...vagy is félt ,hogy nem hiszek neki...történt egy kis összeveszés ő egy nagyon jó barátom volt ,de az exem ellen össze uszitot meg az exemet rám uszitota..nem szóltam neki de nagyon mérges voltam nem is beszéltünk a mai napig,de az álmomban ezzel a lányal beszélgetem aztán...hirtelen elmentünk egy helyre ahol keten letünk csak...ilyen sötété vált midnen az erdőőő minden és félelmetes volt...Mint ha szellemek jártak volna körülöttünk meg tényleg durva volt..aztán megöleltem mondtam maradjon meletem vigyázok rád. Ilyen romantikus volt. Aztán mondta nem sokára találkozunk valahol..hozzak óvszert...ha tudok..Mentem rögtön egyik barátomhoz...ugy közepesen bírtam..meg mindig azt hitem nem bír engem...és állmomban egyszere 5 kotont is adott ,hogy válaszak elvetem 3mat tőle...segített és szerencsét kívánt..aztán a végén a lánynál voltam majdnem megtörtént a dolog de felkeltem.
Bocsi a helyesírási hibákért. Mit jelent ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!