Mit jelent, ha azt álmodom, hogy álmodok és nem tudok felkelni?
Most ez vagy éber álom (tudod hogy álmodsz) vagy alvásparalízis (bénán fekszel az ágyban és hallucinálsz). Aggódni nem kell, mindkettő előfordulhat bárkivel. Mondjuk ha sokszor előfordul érdemes orvoshoz menni vele, de ez nem jellemző, el szokott múlni.
Nekem gyerekként volt egy ilyen időszakom, volt éber álom (tudtam hogy álmodom) meg alvásparalízis is, de aztán elmúlt.
Ha éber álmod van akkor próbáld irányítani. Mivel te álmodod sikerülni fog. Nekem az első ilyen álmom rémálom volt. Egy ablak nélküli szobában feküdtem egy ágyban, kivágódott az ajtó és óriási pókok özönlöttek be rajta. Mikor rájöttem hogy álmodom és nem tudok felébredni, egyszerűen "visszaforgattam az időt", a pókok szépen kivonultak, én meg elhagytam a szobát mielőtt megérkeztek volna. Mondjuk mikor kiléptem az ajtón akkor egy másik álomba csöppentem. :) Később már szórakoztató volt ilyet álmodni, mert azt csináltam benne amit akartam.
Alvásparalízis esetén azt tudom ajánlani hogy nyugi, az egész a képzelet szüleménye. Elmúlik magától, addig csak "élvezd" a műsort, nem eshet semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!