Mit jelenthet ez a furcsa álom?
Az este azt álmodtam, hogy el kellett mennem a boltba.és a legmesszebbik boltba mentem el és ott körűlvett 3 ember.egy nő és 2 férfi.az egyik férfi nem csinált semmit a másik részeg volt és meg akart engem meg tesómat fogni és elvinni.ez az ember egy lépcsőről jött lefele ami kivisz a boltból én udvariasan megengedtem hogy lejöjjön.ezután engem megfogott (ekkor jöttem rá, hogy el akar rabolni) én kiszabadultam és elindultam egy kerítés fele ahol a nő állt.ő segített nekem és azt mondta a részegnek hogy ő ki akar szállni a bizniszből. Mi kimásztunk egy kerítésen tesómmal a részeg elment és a nő azt kiabálta utánam hogy ha anyukám beteg és apukám rendőr akkor tud segiteni de ha apukám beteg és anyukám rendőr akkor viszont nem.felültünk tesómmal a biciklinkre és a legforgalmasabb uton szembe sávval mentünk, tesómat egy kamion majdnem elütötte.felmentünk egy járdára és ott mentünk egy kicsit. Utána melegem lett Elkezdtem levenni a nadrágomat tesóm elhajtott. Jött szembe kb 8 lány akiből kettőt ismerek a valo életben de nem szoktunk beszélni soha. Amikor meglátták hogy csak egy boxer van rajtam ők mutatták a seggüket nadrág és bugyi nélkül.én rácsaptam az egyiknek akivel szivesen járnék de 2 évvel idősebb. Ő elpirult én Elkezdtem felfele öltözni.amikor kész lettem ők is felöltöztek de akinek rácsaptam a seggére magához húzott és elkezdtük egymás arcát puszilgatni. Amikor kb megvolt 10-10 puszi akkor ő elment de én még egyszer megpróbáltam rácsapni a seggére de nem sikerült. Utána hazaértem és láttam hogy tesóm csupa zöld és anyám mondta hogy kezd átváltozni vmi kecskévé. Utána beletettük a lábát egy tálba ahol fűszeres üvegdarabok voltak. Ezután zöld levet pisilt.
U.I.amit rólam kell tudni: 13/f
Eddig még egy barátnőm se volt de már nagyon akartam
Alapbol a boltnál kezdődött az álmom
Lefekvés előtt egy olyan mesét néztem ahol Egyszer csajok seggére csaptak
Tesóm 6 éves és sokat veszekszünk
A csajokkal nem beszéltem eddig soha mert mind2 idősebb 2 évvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!