Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a furcsa álom?

Mit jelenthet ez a furcsa álom?

Figyelt kérdés

Az este azt álmodtam, hogy el kellett mennem a boltba.és a legmesszebbik boltba mentem el és ott körűlvett 3 ember.egy nő és 2 férfi.az egyik férfi nem csinált semmit a másik részeg volt és meg akart engem meg tesómat fogni és elvinni.ez az ember egy lépcsőről jött lefele ami kivisz a boltból én udvariasan megengedtem hogy lejöjjön.ezután engem megfogott (ekkor jöttem rá, hogy el akar rabolni) én kiszabadultam és elindultam egy kerítés fele ahol a nő állt.ő segített nekem és azt mondta a részegnek hogy ő ki akar szállni a bizniszből. Mi kimásztunk egy kerítésen tesómmal a részeg elment és a nő azt kiabálta utánam hogy ha anyukám beteg és apukám rendőr akkor tud segiteni de ha apukám beteg és anyukám rendőr akkor viszont nem.felültünk tesómmal a biciklinkre és a legforgalmasabb uton szembe sávval mentünk, tesómat egy kamion majdnem elütötte.felmentünk egy járdára és ott mentünk egy kicsit. Utána melegem lett Elkezdtem levenni a nadrágomat tesóm elhajtott. Jött szembe kb 8 lány akiből kettőt ismerek a valo életben de nem szoktunk beszélni soha. Amikor meglátták hogy csak egy boxer van rajtam ők mutatták a seggüket nadrág és bugyi nélkül.én rácsaptam az egyiknek akivel szivesen járnék de 2 évvel idősebb. Ő elpirult én Elkezdtem felfele öltözni.amikor kész lettem ők is felöltöztek de akinek rácsaptam a seggére magához húzott és elkezdtük egymás arcát puszilgatni. Amikor kb megvolt 10-10 puszi akkor ő elment de én még egyszer megpróbáltam rácsapni a seggére de nem sikerült. Utána hazaértem és láttam hogy tesóm csupa zöld és anyám mondta hogy kezd átváltozni vmi kecskévé. Utána beletettük a lábát egy tálba ahol fűszeres üvegdarabok voltak. Ezután zöld levet pisilt.

U.I.amit rólam kell tudni: 13/f

Eddig még egy barátnőm se volt de már nagyon akartam

Alapbol a boltnál kezdődött az álmom

Lefekvés előtt egy olyan mesét néztem ahol Egyszer csajok seggére csaptak

Tesóm 6 éves és sokat veszekszünk

A csajokkal nem beszéltem eddig soha mert mind2 idősebb 2 évvel

2015. júl. 22. 11:01
 1/6 anonim válasza:
Uristen, ez nem normális.. xd
2015. júl. 24. 13:06
 2/6 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy valami durva cucc volt a vacsorádban.
2015. júl. 24. 14:05
 3/6 anonim válasza:
Ez teljesen normális álom. A jelentését csak te tudhatod pontosan. Lehet majd egyszer le fog esni. No para, lesz ennél betegebb álmod is..
2015. júl. 24. 19:01
 4/6 anonim válasza:
ez azt jelenti,hogy nemrég összevesztéka tesóddal de ez téged bánt és ez az álom azt jelezte ,hogy minden áron megvédenéd. és hogy akarsz egy barátnőt. ja és javasolnám (mint korodbeli lány) ,hogy,szard le a korkülönbséget ha egy lánnyal kell beszélned,mert ha nem arról beszélsz neki hogy milyen menő új xbox játékot vettél ,akkor ő is élvezni fogja a beszélgetést.
2015. júl. 25. 20:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm szépen
2015. júl. 25. 23:39
 6/6 A kérdező kommentje:
De az volt a legdurvább hogy aznap amikor ezt álmodtam pont abba a boltba mentem el :) persze egyedül és nem találkoztam csajokkal :D
2015. júl. 25. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!