Valaki ezt kielemezné?
Sose szoktam ide írni, de most olyan épületes baromságot álmodtam, hogy meg kell osztanom.
Tehát: az exfőnöknőmnél - aki egyébként egy kiképzőtiszt képességivel bír - kellett vizsgáznom, nemtom miből. Kihúztam a tételt, ami az volt, hogy ki kell takarítanom az akváriumot. Köztudottan undorodom a halaktól, de ebben az akváriumban válogatottan gusztustalan halak voltak. Valahogy elkezdem őket kipakolni a végtelenül mocskos vízből egy lavorszerűségbe, amikor is a legocsmányabb hal, ami inkább hasonlított gigantikus méretű meztelencsigára, elkezdett nőni, és csak burjánzott szerte a helyiségben a maga ocsmány testi mivoltában, addig, hogy közöltem: ne haragudjanak, erre én képtelen vagyok, inkább buktassanak meg, de nem tudom kitakarítani az akváriumot. Aztán fölébredtem.
Nos?
Főnök
Felelősséggel kapcsolatos. Olyan dologban akarnak rád terhet róni, amivel kapcsolatban nem vagy képes felelősséget vállalni. Nők álmában a főnök általában rossz partnerkapcsolat jele. Férfi álomban a felettes: vitakedv.
Vizsga
Diákálomban: vizsgáktól való tényleges félelem, vizsgadrukk; felnőttálomban: önbizalom hiány.
Takarítani
- Azoknak az embereknek az álma, akik a külső dolgaik látványos rendbentartásával próbálják - önmaguk előtt is elfedni belső rendetlenségüket. Mégis biztató álom, mert a rendteremtés szükségességét az álmodó már felismerte; tegye is meg. Különösen piszkos helyiséget, tárgyat takarítani, viszolyogni a mocsoktól: szűkmarkúság, kisstílűség. Takarítás közben összepiszkolódni: visszatérő kínos gondolatok, emlékek, elhárított felelősség.
Akvárium
Vonzalmadnak rideg fogadtatásban van része.
Hal
- Szerelmi vágy. Nők álmában: hal, amit a kezedben kell tartanod és utálod fogni vagy hal, ami a testedhez ér és undort vált ki: idegenkedés a testi szerelemtől egy különben kellemesnek hitt kapcsolatban; hal, amit mindenképpen a kezedben akarsz tartani, de az kifickándozik onnan: önbizalomhiány, tartózkodás. Sikertelenségérzés. Férfiálomban undort ébresztő hal: keményebbnek mutatod magad annál, mint amilyen valójában vagy: röstelled érzelmeidet. Díszhal: viszonzatlan szerelem, hideg partner. Óriás hal: elégedetlen vagy magaddal, ugyanakkor hajlamos vagy a nagyképűsködésre, dicsekszel. Döglött hal: kudarc.
Lavór
- Meg vagy elégedve magaddal.
Meztelen csiga
- Türelmetlenség.
Üdv,
Rasztás Dzsimi
Kedves Rasztás Dzsimi!
Te nagyon tudsz valamit! Köszönöm a válaszodat, hasznosnak találtatott.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!