Valaki kielemezné a hőgörbémet? Mért nem emelkedik a hőm a cover line fölé?
2014. szept. 11. 15:36
1/7 anonim válasza:
előfordul ovuláció nélküli ciklus. Lehet, hogy késői ovud lesz (nekem volt már 28. napon is). Ha viszont ez a tendencia, hogy ilyenek a görbéid, kérj hormonvizsgálatot.
2/7 anonim válasza:
Nekem sem volt ovu után magas de a clostibegyt rendbe tette a hőgörbémet, azóta minta szerű, és a mensim is erősödött. A doki szerint akkor megy fel rendesen a hő a ciklus második felébe ha rendesen felépül a méhnyálkahártya.
Timi
3/7 anonim válasza:
ez így nem igaz :) Nem attól függ, hogy felmegy-e a hő, hogy mennyire épül fel a nyálkahártya. Viszont ha rendben vannak a hormonok, szép a nyálkahártya, akkor a hő is rendben emelkedik. Szóval nem A-ből következik B, hanem A és B tulajdonképpen ugyanazon dolog következménye.
4/7 anonim válasza:
Teljesen igazad van nekem az A és B ből az egyik rendben volt.
7/7 anonim válasza:
nem mindig találok benne logikát hova húzza a vízszintes vonalat. nekem szerintem ebben a hónapban nagyon alacsony hőnél húzta be.
Timi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!