Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez alvásparalízis lett volna...

Ez alvásparalízis lett volna vagy sem?

Figyelt kérdés

Álmomban valami furcsa világban vagyok, és valaki megtilt valamiről, és én meg pont azt a valamit teszem meg, amit nem szabadott volna(mindezt teljesen tudattalanul), és a következő jelenetből arra emlékszem, hogy egy rémisztő valami mögöttem van balra, félig meddig tudtam, hogy az ágyamba vagyok, de éreztem, hogy még ebben az álomvilágban is

És akárhogyan is próbáltam, hátranézni nem ment, elég ilyesztő volt, majd egy nagyon erős akarattal, felrántottam magam, és hátranéztem, ez volt az mikor valójában fel is ébredtem, és akkor jöttem rá, hogy előzőleg csak álmodtam

A testemet nem éreztem, egyszer se, egészen addig amíg fel nem ébredtem teljesen

21f

2015. jún. 29. 13:53
 1/4 A kérdező kommentje:
Régóta gyakorlok, meditálok a tudatos álomra, testelhagyásra, azóta élénkebbek az álmaim, de tudatos álom, még csak 1x sikerült
2015. jún. 29. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, alvási paralízised volt...
2015. jún. 29. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább csak olyasmi.
2015. jún. 29. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha tudatosult benned a legalább a végén, hogy ez "álom", és meg kellett szenvedned a felébredéssel, akkor igen, az volt.
2015. jún. 29. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!