Mit jelenthet ez az álom?
Már kb egy hónapja ugyan ez a visszatérő álmom van, majdnem minden éjszaka. Egy magas világítótorony szerű épületben vagyok, csigalépcső vezet felfelé, és a lépcsőn végig olyan emberek állnak akiket ismerek, ismertem.
Az elején olyanok akiket csak kb látásból ismerek, vagy a nevükre sem emlékszem, és minél magasabbra megyek a lépcsőn annál számomra fontosabb emberek állnak a lépcsőfokokon, olyanok is akik már több mint 10 éve meghaltak.
Mindig felébredek mielőtt felérnék teljesen a legfelső szintre, és azok az emberek akik ott állnak, mindnek árnyékban van az arca, nem tudom kik lehetnek.
Elég sötét és ijesztő álom, főleg hogy mindig olyan mintha esne az eső és mindegyikük szinte bámul rám...fogalmam sincs hova lehetne tenni egy ilyen álmot. Valakinek esetleg volt már hasonló?
Ez a világítótorony véletlenül nem Moesko szigetén található?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!