Mit jelenthet az az álom, hogy bárányokon végeztem frontális lobotómiát a Jupiteren?
Bövebben? Mikor mit ereztel közben, elötte, utana, marmint almodban?
Ha az elejen frusztaltsagaot, akkor e jelentese lehet, h "szelid" emberek (tehat akik amugy nem sok vizet zavarnak), tul sokat ugrandoznak, mozognak körülötted a valos eletben. Pl. az amugy bekes szomszedaiddal, rokonaiddal, barataiddal (akikkel reszedröl a kapcsolatod rendben lenne, bekes) mindig törtenik valami, amivel ugy erzed, megterhelnek. Pl. allandoan korhazba kerülnek es neked kell öket hazahozni vagy mas, ami az ö eletük, de neked okoz megterhelest. Vagy töled varjak a megoldast az ö problemajukra.
Megoperalod öket, eltünik a problema. (Mit ereztel operacio közben, utana?)
Hogy miert pont a Jupiteren, nem tudom. Kerdes, neked mit jelent a Jupiter, mit tudsz rola, mit emelsz ki rola, esetleg almod elötti napon vagy lefekves elött mit olvastal rola, min gondolkodtal? Esetleg minek a szimboluma a Jupiter? (Nem a fiatalsag bolygoja?)Vagy csak erdekel a csillagaszat, asztrologia, es emiatt almodsz bele a törtenetbe egy bolygot.
Érdekes feltevés:) Arra a kérdésre, hogy mit éreztem közben nem tudok válaszolni, mert nem emlékszem. Szerintem nyugodt voltam.
A Jupiter meg jöhet onnan, hogy előtte való nap sokat olvasgattam csillagászati témákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!