Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az az álom,...

Mit jelenthet az az álom, hogy bárányokon végeztem frontális lobotómiát a Jupiteren?

Figyelt kérdés
Össze vissza ugráltak és futkároztak ezért hajtottam rajuk végre lobotómiát, és utána csak bambán néztek előre, megnyugodtak. (btw, a Jupiternek volt szilárd felszíne)

2015. jún. 26. 20:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor jol összekombinaltad a Jupiterrel. :D

Amikor nem talalunk megoldast valamire, gyakran gondolkodunk rajta elalvas elött is, hogy valamifele megoldast talaljunk. Olyan, mintha ezzel az operacioval megoldottad volna a problemat.

Alvas közben az agy tovabb "dolgozik" azon, ami foglalkoztat bennünket, es teljesen veletlenszerüen összekombinal kepeket, hangokat, esemenyeket. Nincs joslo alom, az agy csak kombinal.

Sztem a jelentösebb almokat erdemes leirni felkeles utan mielöbb, esetleg agy melle keszitett papir+toll, ha utana elemezgetni akarjuk. Az erzeseink, amit hozzakapcsolunk, tampontot adhatnak az elemzeshez. Mondhatni, nem az szamit, "mi törtent", vagy "milyen targy", hanem hogy milyen erzest kapcsoltal hozza. Pl. az ut, utazas az alomban szinte mindig eletutat jelent, a macska alt. szexualitassal kapcs., de altalanossagban nem az alomkönyvek targyakhoz kapcsolt szimbolumai szamitanak, hanem hogy az a targy neked mit jelent, mit erzel.

Meg az is felmerült bennem, hogy esetleg csak tul nagy a nyüzsges körülötted, te meg nyugodtabb tipus vagy es jobban viselned, ha lenyugodnanak. Sztem te magad tudod legjobban megfejteni az almaidat, az erzeseid alapjan es figyelembe veve, h milyen gondolatok, feladatok, esemenyek foglalkoztatnak. Leginkabb az almot megelözö idöszakban vagy elalvas elötti gondolataid.

7.

2015. jún. 27. 23:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Egymás után nézted meg A bárányok hallgatnak-ot és a Jupiter felemelkedését előző este.
2015. szept. 23. 03:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!