Pár napja (3-4) az egyik volt tanárnőmmel álmodok és fogalmam sincs hogy miért?
Figyelt kérdés
Remélem valaki tudd segíteni mert már az örületbe kerget hogy folyamatosan vele álmodok és lány vagyok.2015. jún. 25. 12:03
1/8 anonim válasza:
És mit álmodsz vele? (mert gondolom, hogy nem diák szerelem)
2/8 A kérdező kommentje:
Persze nem diák szerelem (2-3) hete lettem jóba vele! Azt álmodtam vele hogy a suli udvarán kint táncol a volt osztály társaiammal és én bentről figyeltem amikor a tesója oda jött hozzám azt hittem hogy ő az és akkor mondtam neki hogy hálás vagyok neki hogy pár képet át küldött facén és a tesója mondta hogy oda viszlek hozzá és mond el neki is. Egyébként csak egy fiú tesója van és az álmomba 4-en voltak testvérek és mind lány volt nagyon hasonlitottak egymásra . ez volt a tegnapi álmom és még volt ezen kivül 3.
2015. jún. 25. 13:12
4/8 A kérdező kommentje:
Nem vonzódok hozzá mert lány vagyok
2015. jún. 26. 06:18
5/8 anonim válasza:
Akkor nem testileg, hanem szimpatikus neked. Ez is lehet. Ez is vonzalom, csak másféle.
6/8 anonim válasza:
Vonz mint ember és mint nő...igen szexuálisan is,csak elfojtod magadban és ez nem egészséges!
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy hamarosan 1-est vagy éppen 5-öst fog adni és ezt álmodtad meg :)
8/8 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy fogok kapni tőle 1-est vagy 5-öst mert ugyanis benne volt a kérdêsbe hogy a volt tanárommal úgy hogy már nem adhat semmilyen jegyet. :)
2015. jún. 30. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!