Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Pár napja (3-4) az egyik volt...

Pár napja (3-4) az egyik volt tanárnőmmel álmodok és fogalmam sincs hogy miért?

Figyelt kérdés
Remélem valaki tudd segíteni mert már az örületbe kerget hogy folyamatosan vele álmodok és lány vagyok.
2015. jún. 25. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:
És mit álmodsz vele? (mert gondolom, hogy nem diák szerelem)
2015. jún. 25. 12:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze nem diák szerelem (2-3) hete lettem jóba vele! Azt álmodtam vele hogy a suli udvarán kint táncol a volt osztály társaiammal és én bentről figyeltem amikor a tesója oda jött hozzám azt hittem hogy ő az és akkor mondtam neki hogy hálás vagyok neki hogy pár képet át küldött facén és a tesója mondta hogy oda viszlek hozzá és mond el neki is. Egyébként csak egy fiú tesója van és az álmomba 4-en voltak testvérek és mind lány volt nagyon hasonlitottak egymásra . ez volt a tegnapi álmom és még volt ezen kivül 3.
2015. jún. 25. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Vonzódsz hozzá.
2015. jún. 26. 00:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem vonzódok hozzá mert lány vagyok
2015. jún. 26. 06:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem testileg, hanem szimpatikus neked. Ez is lehet. Ez is vonzalom, csak másféle.
2015. jún. 27. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Vonz mint ember és mint nő...igen szexuálisan is,csak elfojtod magadban és ez nem egészséges!
2015. jún. 27. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hamarosan 1-est vagy éppen 5-öst fog adni és ezt álmodtad meg :)
2015. jún. 29. 12:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy fogok kapni tőle 1-est vagy 5-öst mert ugyanis benne volt a kérdêsbe hogy a volt tanárommal úgy hogy már nem adhat semmilyen jegyet. :)
2015. jún. 30. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!