Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A kedvenc tanárnőmmel azt...

A kedvenc tanárnőmmel azt álmodtam, hogy. Az álom lent! Miért álmodtam ezt? Mit jelent az álom? 14L

Figyelt kérdés
:Az óra után oda hívott magához és megvárta, míg kimennek a többiek.Miután kimentek azt mondta, hogy ne haragudjak meg rá, amiért ezt csinálja, de az okát ő maga sem tudja.Aztán oda hajolt hozzám és megcsókolt és én eltoltam magamtól, és azt mondta, hogy:A szemed teljesen mást csinálna velem, mint, amit most a kezed tett!Aztán megfogta a felsőm és magához húzott és elkezdtünk csókolózni!

2012. dec. 20. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg titkon szerelmes vagy belé...
2012. dec. 20. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Megesnek olyan álmok is, amiben olyat teszel, ami amúgy nem lenne jellemzö rád. De ezek azért ritkábbak, mint az olyanok, ahol a rejtett gondolataidból áll össze a cselekmény.

Lehet, hogy gondoltál már úgy rá és azért álmodtad ezt.

2012. dec. 20. 20:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Bejön neked a tanárnőd.
2012. dec. 20. 20:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Jó majd elgondolkodom ezen..:$ Köszönöm a segítséget:)
2012. dec. 20. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Azért ne aggódj,kamaszlányok gyakran rajonganak úgy a tanárnőjükért,mintha már majdnem szerelmesek lennének belé,de ez nem jelent leszbikusságot!
2012. dec. 21. 00:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Jó..:$ Köszi, ez most megnyugtatott:)
2012. dec. 21. 19:36
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Szívesen :) Mindnyájan voltunk kamaszok, ilyenkor az ember a világmindenség összes érzelmét megéli, egészen elképesztő összefüggésekben és hihetetlen intenzitással! Teljesen rendjén van!
2012. dec. 21. 22:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: A hozzád hasonlókat ki nem állhatom. Csak egy oldalról mutatod be a dolgot, hogy mindenképp csak egy kamaszkori hóbort lehet.

Csak hogy ott a másik oldal, hogy nem csak hóbort, hanem leszbikus a kérdezö. Ez majd idövel elválik, de abból, amiket eddig írt és a pirulós arcú szmájli használatából az jön le, hogy ö maga is jól tudta az álom okát, még mielött feltette a kérdést.

2012. dec. 22. 13:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Sejtetem, de nem tudtam és más lány nem keltett bennem ilyen érzelmeket csak a tanárnő és ezért úgy gondolom(aztán lehet, hogy hülyeség), hogy nem vagyok leszbikus!Azért kérdeztem meg, mert még magamnak se merem bevallani az érzéseim:/Az benne a legrosszabb, hogy tudom, hogy semmi nem lehet köztünk és nem is akarom, hogy legyen, de elfelejteni sem tudom!:/
2012. dec. 22. 15:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ez majd idövel kiderül. Lehet, hogy csak fellángolás és meg vagy zavarodva kicsit, de az is lehet, hogy nem. Nem mondtam, hogy mindenképp leszbikus vagy.

Emellett pedig az is lehet, hogy bi vagy. Bár ezt én nem tudhatom, nem ismerlek.

2012. dec. 22. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!