A kedvenc tanárnőmmel azt álmodtam, hogy. Az álom lent! Miért álmodtam ezt? Mit jelent az álom? 14L
Megesnek olyan álmok is, amiben olyat teszel, ami amúgy nem lenne jellemzö rád. De ezek azért ritkábbak, mint az olyanok, ahol a rejtett gondolataidból áll össze a cselekmény.
Lehet, hogy gondoltál már úgy rá és azért álmodtad ezt.
Utolsó: A hozzád hasonlókat ki nem állhatom. Csak egy oldalról mutatod be a dolgot, hogy mindenképp csak egy kamaszkori hóbort lehet.
Csak hogy ott a másik oldal, hogy nem csak hóbort, hanem leszbikus a kérdezö. Ez majd idövel elválik, de abból, amiket eddig írt és a pirulós arcú szmájli használatából az jön le, hogy ö maga is jól tudta az álom okát, még mielött feltette a kérdést.
Figyelj, ez majd idövel kiderül. Lehet, hogy csak fellángolás és meg vagy zavarodva kicsit, de az is lehet, hogy nem. Nem mondtam, hogy mindenképp leszbikus vagy.
Emellett pedig az is lehet, hogy bi vagy. Bár ezt én nem tudhatom, nem ismerlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!