Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmoknak tényleg van...

Az álmoknak tényleg van valami jelentségük?

Figyelt kérdés
nem úgy értem ,hogy valóra válik hanem ,hogy pl: valamire figyelmeztet. :)

2012. dec. 20. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Rendkívül keveset tudunk az agyról, nemhogy az álmokról. A válasz: nem tudjuk, de remélhetőleg rájövünk egyszer.
2012. dec. 20. 17:19
 2/5 anonim válasza:
64%

Olvasd el Krúdy Gyula Álmoskönyvét.. Nem véletlenül írta meg.

Én hiszek benne, hogy igenis van jelentőségük.

2012. dec. 20. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Krúdy Gyula azért nem egy agykutató, jelen pillanatban pedig egyetlen agykutató sem tud sokat az álmokról.
2012. dec. 20. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van jelentőségük különben nem álmodnánk. A tudat legbelső folyamatai, vágyak, célok, érzések tanulmányozhatók az álmok alapján. Olyan dolgok is, amelyeket az illető még önmagának sem vall be, hanem direkt elnyom.
2012. dec. 20. 19:04
 5/5 anonim válasza:
100%
Szerintem is van jelentőségük. Azt mondják, hogy elvileg az átélt eseményeket, gondolatokat dolgozza fel így az agy. Én mostanában elég gyakran álmodtam és mindig utána is néztem az álmoskönyvben. Nekem rendszeresen (kb. 3-4 álomban) előjött a kutya, ami azt jelenti, hogy rossz éretelembe ragaszkodsz valamilyen elképzeléshez és ez igaz is rám. Biztosan nem véletlenül álmodtam kutyákkal többször is.
2012. dec. 21. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!