Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet el ez az álom?

Mit jelenthet el ez az álom?

Figyelt kérdés

Első álmom:A családdal éppen olyan érzésem van, mint minden borús időjáráskor...csak éppen az nem, hogy az udvarunkon van egy kokacserje és éppen arról szedem a levelet majd leszedtem sokat erre anyám azt mondja hogy öntsek rá vízet és attól feloldódik és lesz kokain és csodálatos módon tényleg az lett belőle...

Második álom:éppen egy olyan lány volt akit lehet, hogy egy kicsit szeretek majd elkezdtünk csúszkálni a jégen és élveztem, hogy hozzábújhattam és teljesen esett a hó meg minden és élveztem, hogy élvezte bár ezt valóságban is...

2015. jún. 23. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:
azt hogy aludtál. olyankor álmodni is szoktunk.
2015. jún. 24. 07:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Én az ezoterikus/pszichológiai választ akarom tudni
2015. jún. 24. 08:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, kipróbáltál már valamilyen kábítószert, vagy ki szeretnél próbálni. Ne tedd, mással elégítsed ki az érdeklődési körödet, mással dobd fel magad, mondjuk sporttal, egy jó könyvvel, egy jó filmmel.
2015. jún. 24. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!