Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Tegnap hajnalban álmodtam ezt és nem tudom mire véljem. Úgy kezdődik, hogy bátyámmal és unoka bátyámmal egy élményfürdőben vagyunk és a következő kép az, hogy 60-an vagyunk és visznek minket a koncentrációs táborba. Majd odaérünk egy ilyen focipályaszerűséghez amit körbevesz egy korlát ahol ránk eresztenek néhány megvadult kutyát és az első 20 ember aki átjut a korláton megnyílik egy ilyen rés és azok azonnal a gázkamrába kerülnek. Majd a további 40 ember velem a bátyámmal és az unoka bátyámmal együtt tovább megyünk ahol át kell mászni egy kerítésen majd fel kell menni sok lépcsőn ahol elérünk egy épület ajtajához ahol kinyílik az ajtó és a további 20 ember újra azonnal a gázkamrába kerül. Majd itt az álom véget ér.

Aztán újra kezdődik az egész álom és az ajtónál ugyanúgy megint véget ér az álom.

Utána harmadjára újrakezdődik de amikor a focipálya korlátjához érünk ott csak 21-en vagyunk jelen 20 kisgyerek és én és azt mondják "nők" hogy 20 embernek át kell mennie a korláton erre én felháborodok meg néhányan a gyerekek közül is erre ránk engedik megint a kutyákat és a 20 gyerek átmegy a korláton és én ott maradok majd látom, hogy a bátyám, az unokabátyám és a többiek jönnek a távolból majd mindannyian átmegyünk a korláton meg a kerítésen és megint az ajtónál kötünk ki, de innen tovább nem tudom mert felébredtem.

A 3 álom között egyszer sem ébredtem fel egymást azonnal követik.

Mit jelenthet ez léci segítsetek!

2015. jún. 20. 13:19
 1/8 A kérdező kommentje:
azt tudni kell még hogy én nagyon ritkán emlékszem az álmaimra ha vannak egyáltalán de ez mélyen megmaradt bennem
2015. jún. 20. 13:30
 2/8 Legoman ***** válasza:
Szerintem valami olyat jelenthet, hogy az életed nem könnyű, ügyesnek kell lenned. De addig nem szabad továbblépned semmin, míg nem tisztáztad, és nem tetted rendbe. Nem szabad elfutnod a probléma, gond elől!
2015. jún. 20. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Előzőnek is lehet igaza, ha szimbolikus oldalról nézzük, akkor én is hasonló válaszra tippelek, viszont az hogy egymás után ugyanaz jött háromszor,és ilyen jól emlékszel rá,ez valami múltbeli emlék felbukkanása is lehetett.Ha nem is feltétlenül előző élet beli emlék, akkor akár öröklött emlék is lehet.Valamelyik távolabbi rokonodnak esetleg nem lehettek hasonló háborús élményei?
2015. jún. 20. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Talán egy helyzetet szimbolizál az álmod, amiből nincs kiút, vagy nem látod a kiutat.Mert ezt a helyzetet nem te irányítod.Vagy valamiféle társadalmi probléma, ami foglalkoztat most.
2015. jún. 20. 16:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Az anyai dédapám a SS-ben szolgált még a II. világháború idején. Az apai nagyapám meg hadifogoly táborban volt Oroszországban. Szerintetek akkor köze lehet ehhez?!
2015. jún. 20. 17:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy vannak dolgok amik jelenleg foglalkoztatnak pl: szegénység, a társadalmi megbecsülés hiánya, a munkanélküliség illetve most jelentkeztem februárban főiskolára
2015. jún. 20. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, mindkét dologhoz köze lehet.A nagyszüleid emlékéhez is és a téged foglalkoztató dolgokhoz is.

Ha még az álmodban vagy ébredés után nagyon ismerősnek érezted a jelenetet,"mintha ez már valamikor megtörtént volna", vagy egyéb különös érzések társultak az álomhoz, amik azóta is foglalkoztatnak, akkor inkább emlék, tehát inkább a nagyszüleidhez lehet köze.

Ha nem hagyott benned semmi nyomot, csak szimplán érdekel, akkor inkább szimbolikus lehet, egyfajta válasz a téged foglalkoztató dolgokra.

Még esetleg lehet figyelmeztető álom, elképzelhető, hogy olyasmibe kezdtél mostanában, ami "zsákutcába" vezethet?

2015. jún. 20. 18:07
 8/8 A kérdező kommentje:
át igazából mostanában nem kezdtem bele az álláskeresésen kívül semmibe
2015. jún. 20. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!