Valaki megtudná mondani, hogy ez mi lehet? Lent több
Nos, egy évvel ezelőtt a nyáron történt velem valami. Egyik nap éjjel nem tudtam aludni, szinte semmit, forgotam egész éjjel, felkeltem inni, visszafeküdtem, tehát nem aludtam...nagyon meleg volt, ezért az egyik alkalommal mikor megfordultam kitakaróztam és próbáltam elalduni...aztán egyik pillanatról a másikra ez a kép, hogy én az ágyba fekszem és alszom ez így eltünt és átkerültem egy fölülnézeti világba, felülnézetből láttam a dolgokat...
Két piramos volt, ilyen tipikus egyiptomi, csak kicsiben és félbevágva (nemtudom jobban leírni sajna)
a félbevágott részénél 1-1 fájka volt. Ezek világítottak valamennyire, mert nagyon sötét volt, és a szél is nagyon fújt. Az egyik piramis tövébe én ültem, láttam magam felülről, a másiknak a tövébe is ült valaki, de neki nem láttam az arcát. Szóval ött ültünk, hideg volt, én pólóba rövidnadrágba voltam, fáztam ezért összehúzodtam. Velem szembe volt egy ilyen kis emelvény, amin 2 ismerősöm ült, akivel beszélgettem...Ők is nyáriasan voltak öltözve, nem fáztak...Szóval ottvoltak és beszélgettünk, a témát már sajnos nem tudom megmondani, de úgy tűnt ez az egész, mintha több órán keresztül zajlott volna
Szóval ott voltunk, egyszercsak feltámadt a szél és a két piramis közötti "folyosón" ami egy rámpa volt az emelvényre megjelent egy fénylő valami, ami közeledett a rámpa vége(tehát az emelvén) felé, fényt és melegséget hozott magával, éreztem a jó meleget ezért még a lábaimat is kinyújtottam(innen már saját testemből láttam az eseményeket)...Nos, mikor fölért a rámpa végére, akkor leereszkedett a földre, és átváltozott egy ilyen hüllének, kaméleonszerűnek, még a színe is olyan volt, elvesztette a fényét, de a melegségét nem. Elkezdett jönni felém, nekem a markomba voltak apró fehér kavicskák, valmiért eldobtam magam elé. Ez a lény pedig odament hozzá, és egybe beleharapott. Kő volt, mégis úgy elharapta mintha piskóta lett volna mondjuk..Egy nagy fénygömb jelent meg, ami elvakított, beragyogott mindent, nagyon meleg volt, aztán visszakerültem hirtelen az ágyba...ugyan abba a testhelyzetbe amibe "elindultam", de fullra le voltam izzadva, és zsibbadtak a végtagjaim, kb 220 volt a pulzusom úgy dobogot a szívem, nem mertem még megmozdulni se..
A mai napig nem tudok rájönni, hogy mi lehet ez, mi történhetett velem azon a bizonyos hajnalon...valaki tudna segíteni??
És ez az egész folyamat miért játszódhatott le, úgy értem, hogy milyen jelentősége van az egyes elemeknek...
értem h a hüllő hol jelenik meg, nem túl megnyugtató számomra, de akkor szeretném átlátni a dolgot
"halálközeli állapot"
Mennyi idős vagy, van esetleg valami betegséged, vagy volt bármelyik családtagodnak?
Ha halálközeli élmény volt akkor azt a fénylő,melegséget adó valamit angyalnak,őrangyalnak is nevezhetjük mivel ha valakinek halálközeli élménye van/volt akkor gyakran látnak egy őrangyalt,aki megnyugtatja a lelkét...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!