Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelenthet?

Ez az álom mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy meghaltam (nem tudom hogy hoyan, csak meg voltam halva) és az iskolában megemlékeztek rólmam meg minden, én meg szellemk´net az egészet vegignéztem, ugyaugy láttam hallottam és értettem mindent, csak senki sem látott.

Utána bent az iskolában egy haveromnak egy cetire írtam hogy helló ittvagyok, nyugi csak szellemként élek, és ezen poénkodtunk hogy milyen király hogy én így tudok vele kommunikálni hogy írok neki cetlire.

a tanárok sem láttak, és nem akartak hinni a haveromnak, csak amikor nekik is irtam cetlire meg zárgyakat arébbraktam.

(tárgyakat tudtam ugyanugy mozgatni meg minden, csak engem senki sem látott)

imádtam ezt azt álmot, nagyon jó érzes volt benne lenni!

2015. jún. 7. 22:46
 1/4 anonim válasza:

Szerintem tudat alatti, nagyon szeretnek téged, néha figyelem hiányos vagy. Foglalkoztatott már a halál?

És ha látt ilyen filmety közrejátszik.

2015. jún. 7. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Te lány vagy, a haverod meg fiú?
2015. jún. 7. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet h. Láttad ezt a filmet mostanában?:D ha nem akk.ajánlom

2015. jún. 8. 03:17
 4/4 A kérdező kommentje:

fiú vagyok, a haverom is fiú.

sokat gondolkodtam már a szellemeken meg a halálon.

nem láttam ilyesmi filmet

2015. jún. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!