Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy felvágtam...

Azt álmodtam, hogy felvágtam az ereimet. Mi lehet ennek a jelentése?

Figyelt kérdés

2015. jún. 5. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Irigyellek :D

De ez így elég kevés infó. Nem írtad le, hogy miért, hol, mit éreztél és milyen volt stb...

Vörös volt a vér, vagy fekete? Mekkorát vágtál és mi lett a vége?

2015. jún. 5. 14:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Az volt az álmomban, hogy felvágtam az ereimet, nem tudom milyen mély volt, meg ilyenek, csak nagyon vérzett, aztán bekötöttem. a kötés is átvérzett. De nem voltam rosszul, utána mentem pszichológushoz. S kérdezte, hogy mi történt, mit csináltam már megint..... ennyire emlékszem az álmomból.

Nem mondanám, hogy ez rémálom volt, nem éreztem magam rosszul, nem féltem....., arra emlékszem még,hogy nem mertem mondani semmit a pszichológusomnak....

2015. jún. 5. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
2015. jún. 5. 15:10
 4/5 Legoman ***** válasza:
Szerintem félsz szembesülni a jelen helyzeted mögött rejlő igazsággal, és megoldani a problémát/dolgot, ami most az életedben van.
2015. jún. 5. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az, hogy aludtál.
2015. jún. 9. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!