Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Haverom felszállt egy buszra, én az utolsó pillanatban ugrottam fel. Láttam, hogy ő egyből elaludt. leszálltam volna, de nem nyitották ki az ajtót. Egyébként a busz hosszabb volt, legalábbis hosszabbnak tűnt, de egycsuklós volt az is. Nem a valódi útvonalán ment. És a sofőr nagyon rosszul vezetett. Majdnem elestem minden kisebb-nagyobb kanyarodásakor és fék- és gázadásakor. Amikor nem akartak leengedni, üvöltöttem volna, de nem tudtam. Nagyon halk hang jött ki a torkomon és senki sem hallott engem. Odamentem a sofőrhöz (mellette volt 2-3 ellenőr). Mondtam, hogy ha még egyszer nem fogja kinyitni az ajtót, bajok lesznek. Mennék el, de mondott egy sértő dolgot arra a lányra, akibe szerelmes vagyok. Ekkor tudtam üvöltözni és elkezdtem verekedni. De nem csak ütöttem, hanem mintha egy rejtett kungfus vagy karatés tudásom jött volna elő, azt használtam. Mintha Jackie Chan lettem volna.2015. jún. 6. 13:39
1/2 anonim válasza:
Ez csak egy álom, mit vársz, hogy valami univerzumot átszövő rejtélyre találsz választ benne?
2/2 anonim válasza:
A legtöbb ember már csak azért rak fel ilyen kérdést mert unatkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!