Álmomban felkeltem, és abban az álmomban és felkeltem? Miért? Lent leírom!
alszok : azt álmodtam hogy fekszek az ágyamban, minden fekete fehér, és a hasamon fekszek, a fejem a jobb oldalán volt. Álmomban felkeltem, aztán abban az álmomban is felkeltem, aztán abban az álmomban is felkeltem, vagy hússzor, és beleszédültem és féltem kicsit. És utánna elkezdett enyhén forogni, és a sokadik után ugyanúgy felébredtem, és a fentebb leírt pózban fekszek, és felültem. Nem hittem el hogy vége, és tudtam hogy folytatódni fog, de nem. Kimentem a fürdőbe és hideg vízzel arcot mostam, és aztán magamhoz tértem.
Jelent valamit ez az álom? Tükre valóságos volt.
Álmomban álmodtam, de abban az álmodott álmomban is álmodtam, de abban az álmodott álomban amit álmodtam és azt is álmodtam az álmomban abban is álmodtam.
És nagyon sokszor volt ez pár másdpercenként felkeltem.
Mi volt ez? Ja, meg amikor felkeltem nem voltam magamnál pár másodpercig, mert nem mozgott az egyik kezem, és nem tudtam felkelni
Nem stresszelsz valamin?Nincs valami nagy dolog,kérdés amiből nem tudsz kuszálni,megfejteni a megoldást?Van valami ami bizonytalanít és akárhogy törőd a fejed mindig ugyan oda jukadsz ki?
Jelenthet egy tehetetlenséget,paralízist.Valamit rendbe kell tenned magadban.
De lehet nem.Könnyen lehet hogy valóban a biológiaibb megközelítés a valóság.Ezt te tudod eldönteni.ha viszont ez sokszor ismétlődne,gondolkozz el a dolgaidon hogy rájöhess a dolgok nyitjára,ami majd feltárja a kivezető kaput ebből a kellemetlen félálomból.
Köszi a válaszokat! Ment a zöld kéz is.
Egyébként nem, nem stresszelek, stb... Tök nyugodt vagyok, de ha úgyvan ahogy (nemtudom hányadik válaszoló írta) hogy nem akar felébreedni, azt megérteném... :D :D
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!