Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért emlékszem az akár 10...

Miért emlékszem az akár 10 évvel ezelőtti álmomra?

Figyelt kérdés

Rengetzeg álmomra emlékszem, a legtöbb rémálom,de volt egy olyan is ami nagyon jó volt☺

Nem szoktam őket feljehyezni.

2015. máj. 31. 13:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesirasi hibakra,androodrol vagyok
2015. máj. 31. 13:30
 2/7 anonim válasza:
Miert kene oket elfelejteni?:D
2015. máj. 31. 13:35
 3/7 Legoman ***** válasza:

Mert valószínű sokat foglalkoztál vele, és jobban megragadt.

Én is emlékszek minden szellemre, amit életemben láttam, emlékszek mindenre, ami történt velem, és sok álomra emlékszek, amit álmodtam. :)

Ha mély nyomot hagy benned valami, akkor azt nem fogod egyhamar, lehet hogy sohasem elfelejteni. :)

2015. máj. 31. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is emlékszem olyan álmaimra, amik nagyobb hatással voltak rám, még gyerekkoromból is (jóval több, mint 10 évvel ezelőttiekre). Engem nem zavar. Talán nálad is azok maradhatnak meg, amik erőteljesebben hatnak rád valamiért.
2015. máj. 31. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó memóriád van.
2015. máj. 31. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem nagy cucc én is emlékszem olyan gyerekkori álomra amikor még rácsos ágyban aludtam és beszélni alig bírtam :D
2015. máj. 31. 16:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Az jo😉

Nekem legjobban egy 5 éves koromi tudatos álmom maradt meg,meg ugy szinte az összes

2015. máj. 31. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!